Pretraži

„Majka je najusamljenije biće na svetu“: Luna Đogani podelila fotografiju sa Anabelom, pa emotivnom objavom raznežila fanove (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Luna Đogani podelila je fotografiju sa svojom majkom Anabelom Atijas, pa jednom objavom raznežila sve fanove.

Luna Đogani privlačila je veliku pažnju javnosti još od detinjstva kao ćerka poznatih izvođača devedestih Gagija Đoganija i Anabele Atijas. Ipak, u svojim dvadesetima ona se izdvojila kao jedinstvena ličnost, koja je svojom harizmom, ali i atraktivnim izgledom počela da osvaja srca velikog broja fanova.

Luna je oduvek bila veoma vezana za svoju majku, a s obzirom da je danas i sama majka dve prelepe devojčice koje je dobila u braku sa Markom Miljkovićem, Luna svakako razume sve što je njena majka uradila za nju tokom odrastanja.

Tako je ona sada na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira sa Anableom, a onda je podelila i emotivnu poruku o majčinstvu koja je raznežila sve njene pratioce.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

„Majka je najusamljenije biće na planeti, pa sve i da ima vojsku oko sebe, kada se završi dan, pa legne u postelju sama sa svojim mislima i pitanjima kakva je bila, može li više, bolje, je li dovoljno grlila, puno vikala, postaje sebi najstrožiji sudija i dželat. Majka koja ne odmara noću“, pisalo je u objavi koju je Luna podelila na svom profilu.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Inače, Luna neretko putem društvenim mreže objavljuje zanimljiv sadržaj zajedno sa svojom majkom, a nedavno su njih dve jednim zanimljivim snimkom privukle veliku pažnju na Tiktoku.

Naime, njih dve su tom prilikom „ispoštovale“ trend koji simulira „borbu“, odnosno raspravu između dve osobe, a tema oko koje su se njih dve „svađale“ bila je to što Luna viče na svoju stariju naslednicu.

„Nemoj da se dereš na Miu“, pisalo je iznad Anable, pa na šta je usledio Lunin odgovor:

„I ti si se drala na mene“, ali ipak je Anablea „pobedila u raspravi“ sa argumentom:

„To je bilo davno“.

Ovaj klip je nasmejao Lunine fanove, a ona je u opisu napisala:

„Pobedila me mama“.

 

@lunadjogani96 Da li pratite novu emisiju? 😎😍 Pobedila me mama😂💪🏻 @Anabela #fyp #motheranddaughter ♬ Blue Monday – Extended Mix – Above & Beyond

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz