Pretraži

Majka i ćerka uživaju u odmoru, a fanovi ne mogu da se odluče koja je zgodnija: Luna Đogani i Anabela Atijas fotkama iz Grčke podigle buru na mrežama (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Luna Đogani otputovala je na odmor u Grčku u društvu svoje mame Anabele Atijas, kao i svojih malih naslednica, a njihove objave na Instagramu privukle su veliku pažnju pratilaca.

Luna Đogani privlačila je veliku pažnju javnosti još od detinjstva kao ćerka poznatih izvođača devedesetih Gagija Đoganija i Anabele Atijas. U svojim dvadesetima ona se izdvojila svojom harizmom, pa čak i nadmašila svoje roditelje u popularnosti.

Ipak, ona je veoma vezana za svoje roditelje, sa kojim neretko snima objave za društvene mreže. S obzirom na to da se i sama ostvarila u ulozi roditelja, ona u potpunosti razume svoje roditelje, naročiti majku, što je Luna u nekoliko navrata komentarisala na svojim društvenim mrežama.

Sada je ona upravo sa Anableom, ali i sa svojim malim naslednicama, otputovala u Grčku gde uživaju u suncu i azurnom moru, a za to vreme fanovi uživaju u njihovim fotografijama sa plaže i ne mogu da se odluče da li je atraktivnija majka ili ćerka.

Naime, Anabela je odlučila da bude veoma aktivna na društvenim mrežama tokom ovog putovanja, pa je prvo uslikala svoju ćerku dok se sunča na plaži, a Lunina izvajana figura, koju je sačuvala čak i nakon dva porođaja je došla u prvi plan.

Nakon toga je uslikala sebe u bikiniju, pa pokazala od koga je Luna nasledila savršenu građu, a onda je pozirala sa Luninom starijom ćerkom Miom, a u opisu je napisala:

„Volim te puno“

Luna je odmah podelila Anabeline storije a na svom profilu je postavila jednu posebnu objavu. Naime, ona je uslikala svoju mlađu naslednicu koju je dobila krajem prošle godine, kako se igra u malom bazenu, a u opisu je napisala:

„Može li lepše? Težak život. Lana“, napisala je influenserka, a fotografija sa njihovog putovanja možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo se, Luna je nedavno putem svog Instgaram profila raznežila fanove kada je dirljivom objavom pokazala šta znači biti majka.

„Majka je najusamljenije biće na planeti, pa sve i da ima vojsku oko sebe, kada se završi dan, pa legne u postelju sama sa svojim mislima i pitanjima kakva je bila, može li više, bolje, je li dovoljno grlila, puno vikala, postaje sebi najstrožiji sudija i dželat. Majka koja ne odmara noću“, pisalo je u jednoj objavi koju je Luna nedavno podelila na svom profilu.

 

 

Komentari (1)

  1. Anbela izgleda 10 puta bolje nego Luna da se ne lažemo. Luna ima energiju krepane patke za sve pa i da dovede liniju u red. I druge su rodile pa izgledaju ko avion.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz