Pretraži

„Bilo je jezivo“: Mahrina doživela neprijatnost u tržnom centru, pa otkrila sve detalje, a evo kako je odreagovala na UVREDU (VIDEO)

Showbiz
0

Popularna pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, prepoznatljiva je na društvenim mrežama po svom humoru, a sada je ispričala jednu situaciju koja joj se nedavno desila u tržnom centru.

Poput mnogih svojih kolega, pevačica se neretko susreće sa negativnim komentarima na društvenim mrežama. Mahrina je oduvek imala zanimljive odgovore na kritike i uvrede, koji su oduševljavali i nasmejavali njene pratioce i fanove i skrenuli veliku pažnju na nju na društvenim mrežama.

Finalistkinja prve sezone IDJShow-a gostovala je u podkastu grupe „Hurricane“ i tom prilikom je otkrila kako je reagovala kada joj je nepoznata osoba uputila uvredu uživo.

Bila je u tržnom centru neka devojka, ja kupujem, na kasi sam i ona stoji i čeka iza mene i kaže ‘Ju na šta ličiš’, a pritom prepoznala me je, videla sam da me je gledala u radnji i komentarisala sa drugaricom. Ja mislim u tom trenutku nema potrebe za tim, ja joj nisam ništa rekla, ali sam je posle toga pratila, idem za njom i pratim je po radnjama i samo je ovako gledam. Znači to je bilo jako jezivo. Ona se okreće i pogleda me, ja gledam u nju. Ona iz jedne radnje u drugu radnju, ja tamo. Ko meni brani? I samo je i dalje gledam. Ona se toliko uplašila devojka, mislim i ja bih se uplašila“, ispričala je Mahrina neprijatnu situaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Podsetimo, pevačice se nedavno susrela i sa lavinom negativnih komentara na društvenim mrežama nakon što je isplivao snimak njenog nastupa na jednoj svadbi.

Svašta očekujem od ljudi danas tako da me uopšte ne iznenađuje što su negativni komentari, što pišu takve gluposti, gadosti, nekako me to ne dotiče, prerasla sam“, ispričala je ona između ostalog tom prilikom za IDJTV.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz