Pretraži

Mahrina otkrila u kakvom je odnosu sa Henijem nakon raskida (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ mahrinaye

Mahrina nije želela da otkrije razlog njihovog kraha romanse, ali je priznala da su ostali u dobrim odnosima, kao i da i dalje sarađuju.

– I sada mi pomaže, bez obzira na to što smo stavili tačku na vezu. Pomaže kad god imam neku nedoumicu. Baš sam mu malopre poslala poruku, on je uvek tu. Nekako se trudim da se osamostalim u tom nekom smislu da vidim kako ću ja tu da se snađem – rekla je ona.



Pevačica, koja je popularna na TikToku i koja je ranije izbacila duetsku numeru "Lololo" sa Anom Kokić, otkrila je da trenutno radi na svojoj solo pesmi.

– Pesma je brža komercijala. Ima neki flow, zarazna je baš. Mislim da će ljudima da se dopadne pogotovo što se pominje ta neka zmija. Taj deo sa zmijom je zarazan. Jedva čekam da vidim kako će to da prođe. Uskoro ću je plasirati na TikTok, pa da vidimo kako će ljudima da se dopadne taj "sound" – objasnila je Mahrina koja je istakla da će nastaviti saradnju sa Henijem.

Ostale ekskluzivne priče o Relji Popoviću koji je govorio o IDJShow-u, Uki Q i Ireni Drobac pogledajte u novom izdanju "IDJHOT":

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz