Pretraži

MADONIN NOVI SNIMAK NAPRAVIO HAOS NA MREŽAMA: Pop ikona ne prestaje da šokira javnost (VIDEO) 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/madonna

Slavna pevačica je objavila video na TikToku u kom pleše uz pesmu reperke Big Boss Vette, "Pretty Girls Walk". Madona je zurila u kameru dok je koračala prema njoj i zavodljivo pomerala ruke oko lica pre nego što se okrenula i stavila desnu ruku na donji deo leđa uz nekoliko veštih "tverkova".



U najnovijem videu, koji će isto uznemiriti neke koji su zgroženi njenim ponašanjem, 64-godišnja pop ikona pleše u plavoj trenerci marke "Balenciaga". 

Ispod je imala crnu rolku, široke i pocepane plave farmerke s crnim hulahopkama, crne rukavice bez prstiju, minđuše s krstom i crni kačket.

 

@madonna

 
♬ Pretty Girls Walk – Big Boss Vette

Prošle nedelje je Madona najavila Kim Petras i Sema Smita pre izvedbe pesme "Unholy" na dodeli Gremija, a gledaoci su kritikovali njeno “potpuno novo lice”, za koje tvrde da je pretrpelo previše estetskih zahvata i botoksa.

Jeste li videli Madonu na dodeli Gremija? Koji je đavo s njenim licem? Izgledala je monstruozno i šokantno – stoji u jednom tvitu.

Podsetimo, Madona je i ranije već bila na meti kritika kada je objavljivala videe koje su brojni njeni pratioci smatrali neprimerenim za nju i njene godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz