Pretraži

“Ona je veoma stroga, on mora da radi šta ona kaže“: Pop zvezda uplovila u vezu sa 38 godina mlađim dečkom, pa postavila jasna pravila

Showbiz
0
Madona
Foto: Instagram printscreen/madonna

Popularna pevačica uplovila je u vezu sa 38 godina mlađim sportistom, a sada insajder blizak paru otkriva da je ona za njega pripremila jasna pravila.

Američka pevačica Madona ne prestaje da šokira javnost i mada je publika navikla na velika „iznenađenja“ kada je ova pevačica u pitanju, ipak poslednji navodi o njenom privatnom životu su u potpunosti šokirali sve.

Foto: Palombi – Mazzarella/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, Madona prema pisanju stranih medija već neko vreme uživa u ljubavi sa 38 godina mlađim dečkom, sa kojim je nedavno uhvaćena u Veneciji, fudbalerom Jamajke, Akimom Morisom. Takođe, s obzirom da je nedavno viđena sa prstenom na ruci, pojavile su se i sumnje da je verena.

Sada su novi navodi o njenoj vezi dodatno šokirali javnost. Naime, insajder blizak njima je za strane medije otkrio da Madona ima jasna pravila kojih njen dečko mora da se pridržava.

“Madona je podvrgnula Akima gomili pravila i strogih uslova za zabavljanje. I on je pristao na njih jer je “zagrejan” i spreman da plati cenu”, tvrdi insajder blizak paru.

Foto: Instagram printscreen/@madonna

“Ona je veoma stroga. On živi kod nje, ali samo zato što dele njen krevet, ne znači da može i da spava u njemu. Kad ona to hoće, on mora da ode da spava ili ustane kada ona radi, bez obzira na sve. Takođe mu zabranjuje da gleda sport i televiziju kada provode vreme zajedno.”

Par se, navodno, prvi put sreo na snimanju fotografija za magazin “Paper” 2022. godine, na temu “divljeg noćnog izlaska u Njujorku”. Akim je bio deo seta, ali u to vreme nije bilo nagoveštaja da će da započnu romantičnu vezu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz