Pretraži

Jedni su oduševljeni, drugi – zgranuti! Madona nizom provokativnih fotki podigla buru na internetu, a jedan detalj svi komentarišu! (FOTO)

Showbiz
2
Foto: Instagram printscreen/@madonna

Američka pevačica Madona ne prestaje da šokira svojim objavama na društvenim mrežama, a to joj je ponovo pošlo za rukom, kada je tokom proteklog vikenda objavila niz provokativnih fotografija na Instagramu.

„Vruća zabava u letnje doba,“ napisala je kratko pored objave, a na prvih nekoliko fotografija pokazala je svoje skupocene dijamantske ogrlice uz koje je iskombinovala providnu majicu.

Međutim, kasnije joj je majica, kako se čini, zasmetala pa je odlučila da je skine.

Svoje je gole grudi pokrila je samo svojom kosom, a kasnije je u toplesu pozirala sa nepoznatim muškarcem. Sedeli su na krevetu, a on se „sakrio“ iza pevačice.

Njenu fotografiju prokomentarisalo je hiljade pratilaca, od kojih su neki bili oduševljeni, a neki šokirani.

„Savršena žena. Predivna si“, napisao je jedan od pratilaca.

Što si starija, to si lepša“, dodao je drugi.

„Izgledaš kao karikatura, volela bih da sam te videla kako prirodno stariš. Ne sliči na sebe“, zaključio je treći.

Madona se nedavno našla u centru pažnje zbog izjave njenog sina, Dejvida Banda, koji je rekao da je prisiljen da traga za hranom uprkos tome što ima bogatu majku. Dejvid je odgovarao na pitanja svojih pratilaca, a jedan od njih ga je pitao kako se navikao na samostalnost.

„Volim je. Nisam sam jer je moja devojka sa mnom. Ali, volim samostalnost. Divno je iskustvo kada vidiš da je devet uveče, gladan si i shvatiš da nemaš dovoljno love za hranu, pa kreneš u potragu za nečim. Zabavno je biti mlad,“ rekao je Dejvid, koji je krenuo stopama svoje majke i počeo da se bavi muzikom. Sa njom je nastupao tokom njene turneje, a za život zarađuje svirajući s prijateljima i dajući časove gitare.

Komentari (2)

  1. Ma žena uživa za sve pare,i njene vršnjakinje pa i mladje bi isto i Ja.Samo napred!Go girll

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz