Pretraži

„To čudno, rastegnuto lice uopšte ne izgleda dobro“ Poznata pevačica se pojavila na prestižnom događaju, pa zbog izgleda naišla na veliki broj kritika (FOTO)

Showbiz
0
madona
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Popularna pevačica bila je gost na prestižnom modnom događaju, pa svojim izgledom izazvala veliki broj negativnih komentara fanova.

Američka pevačica Madona ne prestaje da šokira svojim ponašanjem, a to joj je ponovo pošlo za rukom. Madona važi za jednu od osoba koja je veliki poštovalac umetnosti, a ona je ujedno i promenila modernu kulturu u javnom svetu. Njen autentičan izraz i jedinstven stil od samog pojavljivanja na javnoj sceni odvajali su je od ostalih i činili je jedinstvenom.

Ipak, zbog svog isticanja, ona je neretko i meta negativnih kritika, a sada je njeno pojavljivanje na prestižnom modnom događaju izazvalo velik broj negativnih komentara.

Naime, ona je u petak bila jedan od počasnih gostiju Dolce&Gabbana revije u Milanu, na kojoj je slavni italijanski dvojac predstavio svoju kolekciju za proleće/leto 2025. godine.

 

@vogueitalia #Spotted: #Madonna, regina del pop, in prima fila alla sfilata SS25 di @Dolce & Gabbana ♬ original sound – vogueitalia

Ona je za ovaj događaj na kom je sedela u prvom redu odabrala kombinaciju koja je podsetila na njen prepoznatljivi stil devedesetih kada je bila na vrhuncu karijere.

Madona je ovde ponela crni, lascivan korset i mrežaste čarape, a preko toga nosila je prozirnu, crnu haljinu u negliže stilu sa čipkanim detaljima iz D&G kolekcije za jesen 2024. godine. Posebnu pažnju kod ovog autfita je odvukao crni veo koji je pevačica nosila preko glave.

Ipak, ono što je odvuklo najveću pažnju i izazvalo najveći broj komentara jeste izgled njenog lica.

Naime, i premda su svi navikli da se pevačica podvrgava različitim estetskim zahvatim, ipak njeno lice je pnovo šokiralo sve.

Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

„Bila je jedinstveno lepa… Nije trebalo da dozvoli sebi da završi ovako“, „Do 2017. je izgledala normalno, a onda je sve otišlo do đavola“, „To čudno, rastegnuto lice uopšte ne izgleda dobro, klasičan primer prekomerne upotrebe plastične hirurgije“, „Najbolja reč za opisivanje njenog lica je groteskno“, „Voleo bih da je dozvolila sebi da stari prirodno, to bi bilo istinski hrabro i autentično“, „Mislim da je strašno u njenim godinama i dalje morati da pratiš diktat savremenih modnih i fizičkih trendova“, samo su neki u moru sličnih komentara na društvenim mrežama.

Naročito pažnju je privukao komentar jednog plastičnog hirurga koji je objasnio kakve je intervencije Madona imala na svom licu.

„Imala je podizanje srednjeg dela lica, ali je prethodno stavila previše filera u obraze. To dovodi do neprirodnih nabora, koji se ponekad nazivaju i džoker linije, koji se protežu sa obe strane lica, od usta preko sredine lica, i zbog kojih izgledate kao da imate bizarno širok gornji deo lica, masivne jagodice i izgled vanzemaljca. Takođe je preterala sa popunjavanjem usana i botoksom u čelu, a ranije podizanje gornjeg dela lica i obrva je ujedno pomerilo njenu liniju kose unazad“, objasnio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz