Pretraži

Pevačica iznenadila neočekivanim potezom: Madona za svoj 66. rođendan odlučila da pokloni 250 hiljada evra, ali zbog jedne stvari svi je kritikuju

Showbiz
0
madona
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Madona od svog prvog pojavljivanja na sceni ne prestaje da iznenađuje javnost, bili to loši ili dobri potezi, ali ono što je sigurno jeste da je uvek u centru pažnje.

Ovog puta popularna pevačica odlučila je da za svoj 66 rođendan iznenadi nekog, a to su mladi umetnici.

Naime, ona je izjavila da će donirati 250 hiljada evra kako bi pomogla mladima u finansiranju njihovog umetničkog projekta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Ona je tokom obilaska arheološkog parka Pompeja upoznala grupu tinejdžera koji rade na projektu “Dream of Flying“, te tom prilikom odlučila da im pomogne novčano u njihovoj umetničkoj ideji.

Projekat koji će Madona podržati traje već četiri godine, a stotine mladih umetnika izvode adaptirane komedije koje su došle iz drevne Grčke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Veruje se da je razlog njene odluke da pomogne baš njima, priča o tome da je većina omladinaca iz siromašnih porodica i dosta njih napušta školu zbog nemogućnosti finansiranja.

Direktor parka “Pompeja“ najavio je da će se predstava koju je Madona finansirala odigrati u maju sledeće godine i to u Teatru Grande u Pompeji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Prisetimo se, Madona se nedavno našla na meti kritika zbog odabira lokacije za svoj rođendan, a upravo je u pitanju Pompeja. Ipak, uprkos rečima gradonačelnika, kao i njegovom oduševljenju Italijani i nisu baš ostali oduševljeni ovom vešću.

Naime, oni su prvenstveno ljuti što je ona za proslavu rođendana odabrala staro pozorište kada može „normlano da slavi na nekoj plaži“, ali takođe i ističu apsurdnost izdvajanja 30.000 evra za jedan rođendan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz