Pretraži

„Bilo je jako teško slušati te priče“ Luna Đogani progovorila o pomirenju roditelja, pa otkrila kako je na nju uticao razvod

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Popularna influenserka Luna Đogani progovorila je o pomirenju svojih roditelja, popularnih densera Gagija Đoganija i Anabele Atijas, pa otkrila kako je na nju uticao njihov razvod.

Kao dete poznatih roditelja, izvođača devedesetih, Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna je od detinjstva u centru pažnje javnosti. Naročito pažnju na njihovu porodicu je privukao razvod Gagija i Anabele.

I premda odavno nisu u braku, njih dvoje su se potrudili da ostanu u dobrim odnosima, najviše zbog Lune i njihove mlađe ćerke Nine, kao i kasnije zbog dve unuke koje im je Luna podarila.

Oni su odnedavno čak počeli ponovo da nastupaju zajedno, pa sve češće možemo videti porodicu na okupu, a sada je Luna progovorila o pomirenju svojih roditelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

„Ja sam presrećna, uživam u tome, i svako dete voli kada mu se roditelji slažu, a ponosna sam na njih, samo da su oni meni dobro i biće sve okej i nek nastupaju uvek. Sigurno je da smo i Nina i ja imale uticaj u njihovom pomirenju, ali i njihovim nastupima. Oni su sada sjajni, pričaju, pomirili su se iako dugo nisu razgovarali, tako da mi je sada srce puno“, rekla je Luna pa je otkrila kako joj je bilo u periodu dok njeni roditelji nisu razgovarali:

„Jako je to teško bilo da slušam priče, da pričaju kako biramo da li smo na maminoj ili tatinoj strani. Ja jesam bila i mamino i tatino dete, ali jako je teško bilo, ljudi često biraju, ja nisam htela da biram ni u jednom momentu“, istakla je Luna u emisiji „Premijera Vikend – specijal“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Podsetimo se, Luna je nedavno na svom profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa svojim roditeljima, a u opisu fotografije na kojoj se mogla videti njihova sreća napisala je:

“ ‘Ništa nije bitnije za dete nego mesto koje može nazvati domom.’ -Brenda Donald.“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz