Pretraži

LUNA, NIKOLIJA, KSENIJA KNEŽEVIĆ… Ovo su deca poznatih koja su krenula putem svojih roditelja (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ksenia.knezevic/nikolijaofficial/luna_djogani

Deca pevača, pevačica i sportista često odluče da krenu putem svojih roditelja, koji su uspeli da im prenesu ljubav prema određenoj profesiji. Oni imaju njihovu punu podršku, pogotovo na početku kada tek krenu da grade sopstvenu karijeru.

Na domaćoj sceni ima mnogo dece poznatih ličnosti koja su se izborila za svoje mesto na estradnom nebu ili u svetu sporta. Njihove majke i očevi ne kriju koliko su ponosni i koliko im je srce puno zbog toga.

Jedna od ponosnih mama je Jelena Karleuša, koja se nedavno pohvalila da je njena i Duškova mlađa ćerka Nika počela da trenira u Crvenoj zvezdi. Ona je objavila Nikinu fotografiju u dresu crveno-belih, koji je ranije nosio njen suprug Duško Tošić.



Kada je reč o deci pevača i pevačica koja su počela da se bave muzikom, jedan od skorašnjih primera je rijaliti zvezda Luna Đogani. Ona je rešila da pođe stopama svoje mame Anabele Atijas i počne da peva. Luna ranije nije pokazivala interesovanje za taj posao, ali otkako je izašla iz rijalitija "Zadruga 2" njeno zanimanje je pevačica. Đoganijeva je snimila nekoliko pesama "Deveti krug", "U ljubavi luda", "Gram po gram", "Telenovela" i "Puca" i posle toga ponovo ušla u "Zadrugu 3", koja se nedavno završila. Po izlasku iz rijalitija Luna se povukla iz javnog života kako bi se odmorila od svega, a trenutno snima videe za Youtube sa dečkom Markom Miljkovićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕💕💕 “…a ja bih htela…” ☕️☕️☕️ #telenovela #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on May 30, 2020 at 5:06am PDT

Nikolija Jovanović je ćerka poznate folk pevačice Vesne Zmijanac, koja je svojoj naslednici velika podrška. Jovanovićeva je u petoj godini imala prvi susret sa scenom, kada se pojavila u majčinom spotu za pesmu "Kad bih znala kako si". U osnovnoj školi je pokazala svoj talenat za pevanje, a potvrda tome je bila nagrada koju je dobila na gradskom takmičenju "Zlatna sirena", gde je izvela pesmu "A Whole New World" iz Diznijevog animiranog filma Aladin. Tokom studija u Grčkoj Nikolija je uplovila u svet muzike i nastupala u klubovima kao em-si pored velikih muzičkih imena: Tijesta, Pola van Dajka, Armina van Burena i Svidiš haus mafije. Kasnije kada je odrasla javnost je dobila priliku da je bolje upozna u rijaliti šou programu "Survajvor Srbija VIP". Karijeru pevačice je zvanično započela 2013. godine sa singlom "Ćao zdravo" u izdanju IDJTunes-a, a duet "Alkohola litar" sa Elitnim odredima iz 2014. godine ju je proslavio. Nakon toga je snimila solo pesmu "Kako posle mene" i okrenula se pop-folk zvuku. Pesme koje su obeležile njenu pevačku karijeru su: "Opasna igra", "Promeni mi planove", "Loš momak", "Niko kao mi" i druge. Nikolija iza sebe ima dva studijska albuma "No1" i "Yin&Yang".

Ksenija Knežević iz grupe "Hurricane" je ćerka poznatog pevača Nenada Kneževića Kneza, koji je uvek tu da joj da savete. Osim Kneza i Ksenije u njihovoj porodici je bilo još pevača. Ksenijin deda Mili Knežević je bio crnogorski pevač, ali i njegov otac. Atraktivna plavuša, koja je postala poznata kada je postala deo popularne grupe, pre šest godina je osnovala bend "Sky" sa drugaricama iz srednje škole Danom Gašić i Anđelom Vujović. Ksenija je u tom periodu bila veliki fan Skaja Viklera, pa joj je zbog toga njen otac Knez priuštio da se upozna sa čuvenim muzičarem. Zahvaljujući tom poznanstvu nastala je pesma "Magija" koju su SKY devojke izvele na Beoviziji. Grupa "Hurricane" osnovana je 2017. godine, kada su se okupile Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić koje su prvobitno u planu imale da snimaju za strano tržište. One su se proslavile na našim prostorima 2019. nakon objavljivanja pesme "Favorito" na srpskom jeziku. Naredna numera koju su snimile bila je "Avantura", koja je postala veliki hit, a onda je usledio singl "Brzi prsti" kojim su zauzele prvo mesto na Youtube top-listi. Uraganke su postigle veliki uspeh na ovogodišnjoj Beoviziji sa pesmom "Hasta la Vista", kojom je trebalo da predstave Srbiju na Evroviziji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Style by: @station.rs 🤘🏽 @hurricane_official @splavriver.oficijalni

A post shared by Ksenia (@ksenia.knezevic) on Jun 8, 2020 at 10:44am PDT

Marija Šerifović potiče iz muzičke porodice. Ona je ćerka jedne od najpoznatijih pevačica narodne muzike Verice Šerifović. Verica joj je prenela ljubav prema muzici, a osim toga, od nje je nasedila talenat. Marija je prvi put zapevala oko prvog razreda osnovne škole, kada je birala narodne pesme. U četvrtom razredu je na dečjem festivalu u Kragujevcu "Deca pevaju hitove" izvela stranu numeru Vitni Hjuston. Zvaničano ona je počela karijeru 2003. godine, kada je izdala svoj prvi album "Naj, najbolja". Od početka Šerifovićeva se na našoj sceni isticala svojim neverovatnim vokalnim mogućnostima, koje su joj donele blistavu i uspešnu karijeru. Marija je postigla najveći uspeh 2007. na Pesmi Evrovizije u Helsinkiju, gde je odnela pobedu sa pesmom "Molitva". Hitovi po kojima je Šerifovićeva poznata su: "U nedelju", "Ja volim svoj greh", "Sama i nervozna", "Pametna i luda" i mnogi drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sreca 🤍

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Feb 26, 2020 at 7:53am PST

Nikola Rokvić je sin pevača narodne muzike Marinka Rokvića. Mladi pevač je talenat i glas nasledio od oca. On je po ugledu na tatu na samom početku pevao narodne pesme, a posle toga se odlučio za moderni pravac, pop. Tokom karijere pevač je izdao tri albuma "Oprosti mojoj mladosti", "Prećuti mi" i "Ovaj put" i učestvovao na Grandovim festivalima. Na jednom od njih je postigao veliki uspeh sa pesmom "Med i slatko grožđe". Pesme koje su obeležile njegovu karijeru su: "Oprosti mojoj mladosti", "S kim si me noćas varala", "Alnema nas", "Ja nisam taj", "Nema više druga mog", "Pao sam" i druge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Jun 7, 2020 at 7:35am PDT

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz