Pretraži

„Luna našla drugog“: Marko Miljković objavom iznenadio sve, a potom otkrio pravu istinu o odnosu njega i supruge (FOTO)

Showbiz
0
Marko Miljković i Luna Đogani
Photo: Instagram/marko.miljkovic

Marko Miljković još jednom je skrenuo pažnju na odnos njega i supruge Lune Đogani i to nizom fotografija sa jedne proslave.

Ljubav Lune i Marka traje već godina, a iako su svojevremeno prošli kroz izvesne turbulencije, oni su svoj odnos krunisali brakom, nakon čega su dobili i dve ćerkice Miju i Lanu. Oni danas uživaju u skladnom odnosu i porodičnom životu, a detalje njihove svakodnevice fanovi imaju priliku da prate putem njihovog Jutjub kanala.

Pored toga, Luna je veoma aktivna i na svom Instagramu, dok Marko retko objavljuje sadržaj na društvenim mrežama, ali je sada napravio ustupak i jednom objavom iznenadio sve.

Naime, popularni bračni par je bio gost na jednoj svadbi i dok je Luna zablistala u kratkoj, crvenoj haljini, Marko je snimio njen razgovor za jednim muškarcem, pa se našalio na račun supruge.

„Luna našla drugog“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Miljković je sledećim storijem otkrio da se radi o šali, te se usnimio kako ljubi suprugu, što je raznežilo sve, a potom je dodao „Ali ipak više voli mene“.

Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Podsetimo, Luna i Marko su nedavno uzburkali javnost kada su fanovi posumnjali da je njihova omiljena influenserka ponovo u drugom stanju, samo 8 meseci nakon porođaja. Tim povodom oglasio se i Marko i otkrio pravu istinu, odnosno da Luna nije trudna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz