Pretraži

LUNA NAPRAVILA NALOG NA TIKTOKU: Ovo je njena prva objava (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Luna je veoma aktivna na društvenim mrežama, a do sada je sa fanovima najčešće komunicirala na Instagramu, gde je delila informacije iz privatnog života.



Takođe, ona zajedno sa svojim izabranikom Markom Miljkovićem ima i Jutjub kanal, a sada je odlučila da proširi priustvo na mrežama tako što je napravila Tiktok nalog.

Ubrzo nakon toga, Đoganijeva je objavila i prvi video snimak, a u pitanju je video koji je objavia pre 16 sati uz sound iz popularne numere "Bog i batina".

Na pomenutom videu, ona je usnimila sebe, a potom i kućnog ljubimca, psa Loli, koji se tokom jučerašnjeg nevremena krila ispod njenih nogu.

  • Moj prvi tik tok ide u skladu sa situacijom trenutnom i ovom novom forom koju svi dele, Loli se sakrila ispod mene zato sto kada kisa, tako mi provodimo kišne trenutke – napisala je ona u opisu videa.

Snimak je za kratko vreme postao viralan i do sada ga je pregledalo više od 138.000 ljudi, a njih 5.800 lajkovalo je ovu objavu.

@lunadjomi

Moj prvi tik tok ide u skladu sa situacijom trenutnom i ovom novom forom koju svi dele, Loli se sakrila ispod mene zato sto kada kisa, tako mi provodimo kisne trenutke🤷‍♀️😂pozz
♬ Bog i Batina – Hurricane

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz