Pretraži

Luna i Marko se venčali tajno, pa se oglasio Miljković

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ lunadjogani

Luna je na venčanju nosila crnu pamučnu haljinu i beli sako preko i vezala visok rep, dok je Marko bio u košulji, sakou, farmerkama i patikama, pišu domaći mediji.

Nekoliko dana se već piše o njihovom venčanju, što je Đoganijeva juče demantovala na svom Insta storiju.

  • Samo da se oglasim povodom ludila vezanog za venčanje. Danas stvarno nije bilo zakazano, niti je trebalo da bude venčanje. Nije bilo u planu, niti narednih dana. Nema potrebe da lažemo za tako nešto, to je jako lepa stvar i vest. Mi ne bismo ni krili da se tako nešto desilo. Ljudi, tačnije novinari, su dobili pogrešne informacije. Sad sam jedva uspela da im objasnim da idu kući, da ne stoje džabe njih dvadeset ispreed zgrade, da čekaju nešto što se danas neće desiti. Pošto vidim da sada piše da su oni nama pokvarili i da mi sada bežimo, otkazujemo. To ne može tek tako da se otkaže, na dan venčanja. Danas jeste četrnaesti, moja i Markova mesečnica. Uopšte nije bilo u planu da se venčamo danas, zbog tog datuma. Mi na to ne gledamo tako. Toga će biti, kada mi odlučimo sve i pripremimo, ali ne danas. Bićete obavešteni, i novinari. To ne može da se sakrije, niti ima potrebe da se sakrije tako lepa stvar. samo sam želela još jednom da demantujem da smo zbog svega ovoga otkazali – rekla je Đoganijeva. 


Međutim, papraci su ih uslikali, a nakon toga se oglasio Marko Miljković za medije.

– Tačno je da smo se venčali tajno i za sada samo u opštini zakonski smo muž i žena. Ono pravo, crkveno venčanje tek nas očekuje. Ovo smo obavili intimno i trenutno smo u restoranu gde sami proslavljamo, a za dva dana planiramo da priredimo gala proslavu, a sa iste ćemo vam poslati fotografije. Danas ne želimo da nas iko ometa. Presrećan sam što je Luna konačno moja žena – rekao je Marko Miljković za "Alo!", dok je i Anabela Atijas imala komentar.

  • Ja bih prvo da čujem od nje. Ako mi nije rekla, verovatno je želela da to bude baš tako kako je planirala. Sigurno ima razloga za to. Ja bih sačekala da mi ona javi da li je to istina, pa ću ja da vam kažem šta imam. Ne mogu ništa da vam kažem, jer želim da čujem od svoje ćerke – rekla je ona za "SrbijuDanas".

 Gagi Đogani kaže da se venčanje nije dogodilo.

  • Venčanja nije bilo, zabranili su mi da pričam o tome – kazao je Gagi kratko za "Blic".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz