Pretraži

Luna Đogani i Marko Miljković ponosni na uspeh svojih naslednica: Poznati inluenseri se pohvalili medaljama koje su osvojile Mia i Lana

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Popularni influenseri Luna Đogani i Marko Miljković snimili takmičenje svoje mlađe naslednice, pa se pohvalili osvojenom medaljom.

Kada se spomenu imena Lune Đogani i Marka Miljkovića publika je već navikla da to podrazumeva zanimljiv sadržaj koji privlači veliku pažnju fanova. Popularni influenseri iz dana u dan sve su aktivnija na društvenim mrežama.

Poslednjih godina oni važe za jedan od omiljenih domaćih parova, a sa svojim naslednicama predstavljaju jednu zdravu i harmoničnu porodicu, pa upravo zbog toga publike voli da prati njihov sadržaj, naročito na Jutjubu.

Sada su oni jednim potpuno novim i zanimljivim videom ponovo privukli pažnju na sebe, pa pokazali veliki uspeh njihove mlađe naslednice.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Naime, odmah na početku svog videa oni su objasnili da su krenuli na takmičenje koje se naziva „Puzijada“, a gde će se njihova mlađa ćerka Lana takmičiti u puzanju.

„Ako se sećate našeg klipa na Sikter Tubu pre nekoliko godina, Mia je pobedila na puzijadi, sada vodimo Lanu, naravno ne znamo kako će Lana da se snađe, verujemo da će da pobedi, ali ne mora, ne idemo mi zbog toga, idemo zbog zabave, želimo da sutra kada porastu da imaju uspomenu, da vide kako je to lepo, radujemo se tome“, istakla je Luna.

Oni su snimili, celo takmičenje, i premda Lana nije pobedila, cela porodica se veoma zabavila, a Lunina i Markova mlađa naslednica je dobila medalju za „stajanje u mestu“.

„Lana je dobila medalju za stajanje u mestu. Iskreno da vam kažem, tačno sam znala da će tako biti, ali ovde je poenta zabava. Nismo očekivali da će Mia pobediti, ali je pobedila, sad smo očekivali da Lana neće biti zainteresovana za ovo, pošto ona uopšte nije taj fazon, ona puzi kada ona hoće, tako da ona je stajala i gledala, tek posle je shvatila da treba da puzi.“

Foto: Printscreen/Youtube:Sikter Tube

Podsetimo se, i premda često snimaju sadržaj sa ćerkama, Luna i Marko vole s vremena na vreme da se posvete samo sebi, a nedavno su tako odvojili jedan vikend i otišli na „spa odmor“, gde su uživali i napunili baterije za nove izazove.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz