Pretraži

Luna i Marko opremaju novi stan (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Đoganijeva, njen suprug Marko i njihova naslednica Mia uputili su se u jedan salon nameštaja kako bi izabrali potrebne stvari za novi dom, koji ima 80 kvadrata, tri sobe i veliku terasu, a koji ih je koštao oko 160.000 evra.

Prema Markovim rečima, oni su neke stvarčice već kupili, a kada se budu useljavali sve će ih pokazati.

  • Čekamo dan kada će nam dati ključeve, jer zgrada još uvek nije useljiva. Biće otprilike krajem novembra, koliko sam se izdogovarao sa investitorom – kazao je Miljković i otkrio kada bi trebalo da se usele.

  • Gledaćemo da se uselimo za manje od mesec dana, najkasnije polovinom decembra ili naj najkasnije 1. januara. To bi bilo sjajno da sve bude cakum pakum – poručio je.



Kada su ušli u salon, Luna je snimila sve što im se svidelo u prodavnici. Rijaliti zvezda je na početku isprobala jednu ugaonu koja im se dopala za dnevni boravak, ali su na kraju konstatovali da im ne treba siva, već neka tamnija.

  • Bitno nam je da imamo gde da spavamo i leškarimo do mile volje. Važno nam je da to bude lepo, zanimljivo na oko, da se uklopi sa ostatkom nameštaja, ali i da bude dobro, kvalitetno, kao i da se uklopimo u cenu. Volela bih da sve to bude u kraljevsko plavoj boji – rekla je ona.

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Oni su potom potražili krevet za spavaću sobu.

Međutim, nije bilo odgovarajuće veličine kreveta, kako je Marko rekao.

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Marko je dodao da su angažovali čoveka koji će im raditi stolariju.

  • Sve ćemo da snimimo jer želimo sa vama da delimo sve lepo što nam se dešava, a ovo su nama veoma važne stvari. Već je projektovano sve što ima veze sa ulaznim delom, garderoberom u hodniku i spavaćoj sobi, ali i prostor oko TV-a i kuhinja – istakao je Miljković.

Na kraju, kada su obišli salon, nisu ništa kupili jer nisu našli ono što im najviše odgovara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz