Pretraži

„LUNA I JA SMO PROŠLE LINČ“: Anabela iskreno o rijalitiju u kojem je učestvovala

Showbiz
0
Photo: Instagram/anabelci

Kako je Anabela najpre navela, ona uživa da provodi vreme sa unukom Mijom, koju je pre deset meseci na svet donela Luna u vezi sa Markom Miljkovićem.



– Želim da budem kao moja baka, ali da bih bila takva, mene ne sme ništa da boli. Kompletna generalka je urađena kada je u pitanju moje zdravlje. Sve dođe u balans kada čoveka motiviše ljubav. Sve u životu se na kraju vidi u ovim godinama – počela je ona i dodala:

– Mia me ni na koga ne podseća, svoja je. Obožava da istražuje, sve je zanima, obožava životinje, non-stop se smeje. Toliko pozitivno dete da pored nje možeš samo da živneš – navela je Anabela.

Pevačica se potom osvrnula se na ćerku Ninu Đogani, koja je nedavno proslavila 17. rođendan.

Photo: Instagram/anabelci

Photo: Instagram/anabelci

– Nina je već velika. Ona je bila mezimica. Ona je takvo dete koje je samostalno i svoje. Sama je organizovala rođendan za društvo, da ja nisam ni imala pojma. Svi smo lagani kada je Nina u pitanju, jer je mnogo sposobna. Nekad mi je žao što je tako jer ne traži previše i skromna je. Ne može da prođe loše neko ko toliko vodi računa o sebi – smatra Anabela, koja se dotakla i teme rijalitija u kojem je učestvovala sa Lunom.

– Osetljiva sam na tu temu, jer smo moja ćerka i ja prošle linč. Posle toga ne bih nikome sudila, posle onoga što je Luna prošla sve ovo je blago nekako – zaključila je ona.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz