Pretraži

„Ništa nije bitnije za dete nego mesto koje može nazvati domom“: Đoganijevi ponovo na okupu, porodična fotografija izazvala oduševljenje fanova (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Popularna influenserka Luna Đogani objavila je porodičnu fotografiju sa svojim roditeljima, a ova objava naišla je na veliko oduševljenje mnogobrojnih fanova.

Luna Đogani je među našim najangažovanijim influenserkama kada je u pitanju promovisanje porodičnih vrednosti. Naime, od kada je uplovila u bračne vode sa Markom Miljkovićem, ona redovno objavljuje trenutke iz njihovog porodičnog doma, a njihovu idilu upotpunilo je i rođenje njihove dve naslednice Mie i Lane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Miljković (@marko.miljkovic)

Osim porodice koju je izgradila sa Markom, Luna je i odrastala među ljudima koji su je učili da uprkos preprekama porodica treba da se drži zajedno, a takvu poruku Luna šalje i svojom poslednjom objavom.

Naime, ona je na svom profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa svojim roditeljima, popularnim denserima devedesetih Gagijem Đoganijem i Anabelom Atijas.

“ ‘Ništa nije bitnije za dete nego mesto koje može nazvati domom.’ -Brenda Donald“ , napisala je Luna u opisu ove fotografije, koja je naišla na veliko oduševljenje od strane mnogobrojnih fanova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Ova fotografija privukla je veliku pažnju pratilaca, a naročito zbog činjenice da Gagi i Anabela već godinama nisu u braku, kao i da je Anabela nakon ovog imala još jedan brak.

Ipak, ova fotografija, kao i njihov odnos pokazuju da uprkos svemu ljudi i nakon razvoda mogu da ostanu u dobrim odnosima. Njih dvoje su čak nedavno nakon dugog niza godina počeli ponovo zajedno da nastupaju.

Podsetimo se, Anablea je čak nedavno i pričala o tome kakav su odnos njene naslednice imale sa ocem nakon njihovog raskida.

„Nikada svojoj deci nisam branila da budu sa svojim ocem, ma kakav on bio. Može on meni da uradi šta hoće, ali on je i dalje njihov otac, one ga vole kakav god da je i treba same da nauče o svom tati i odluče da li će sa njim biti u dobrim odnosima ili ne, a ne da im ja namećem. To je najzdravija moguća odluka koju majka može da donese za dete, isto tako i otac“, kazala je nedavno Anabela za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz