Pretraži

„Tako mi malo treba za napuniti baterije“ Luna Đogani i Marko Miljković napravili predah od obaveza, pa pokazali kako uživaju u mini odmoru

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Popularni influens par, Luna Đogani i Marko Miljković odlučili su da se posvete sebi i da odu na zasluženi odmor gde su uživali i napunili baterije.

Luna Đogani i Marko Miljković predstavljaju pravi primer skladnog para. Njih dvoje su veoma posvećeni porodici, naročito svojim mezimicama koje odgajaju u srećnom braku.

Oni su poznati kao neko ko voli da putuje i da istražuje nova mesta, naročito u našoj zemlji, a u nove avanture uvek vode svoje mezimice. Ipak, svim roditeljima je ponekad potreban odmor od svega, pa i od dece, pa su tako oni sada rešili da odvoje jedan vikend, „pobegnu od svega“ i posvete se samo sebi.

Naime, oni su odlučili da sebi rezervišu „spa vikend“, a Luna je sa pratiocima podelila njihove doživljaje sa ovog odmora. Naime, oni su ovom prilikom uživali u masažama, saunama, kupanju u đakuziju, kao i šetanju šumom koja se nalazi u blizini njihovog odmarališta.

„Tako mi malo treba za napuniti baterije“, napisala je Luna u opisu jedne fotografije gde se moglo videti kako uživa na masaži.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Osim nekoliko storija koje je podelila ona je na svoj profil objavila i niz fotografija putem kojih je pokazala kako su se ona i Marko proveli.

„Uživanje na jedan dan nam je trebalo! Baterije su napunjene i sad krećemo u poslovne pobede ! Marko i ja smo uživali“, napisala je ona između ostalog, a pored prelepog ambijenta u kom su oni uživali, naročitu pažnju fanova privukle su Lunine provokativne fotografije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Naime, ona je ovom prilikom nosila roze kupaći, pa je savršeno istakla svoje obline. Na jednoj fotografiji ona je pozirala u sauni, a na drugoj je pozirala u ogledu spa centra, a svu pažnju je odvukla njena zavidna figura.

Podsetimo se, poznati par je nedavno bio na odmoru u Budvi, gde su uživali u društvu svojih naslednica. Oni su i tada doživljaje sa putovanja delili sa svojim fanovima, a najveću pažnju i tom prilikom privukle su Lunine fotografije u kupaćem kostimu, koje fanovi i dalje ne prestaju da komentarišu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz