Pretraži

Luna Đogani i Marko Miljković novim videom prikupili sve simpatije fanova: „Danas je dan za porodicu, vreme da se posvetimo jedni drugima“ (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od omiljenih parova na našoj javnoj sceni, Marko Miljković i Luna Đogani samo jednim klipom su uspeli da pokupe sve simpatije fanova, a pozitivni komentari ne prestaju da se nižu.

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u skladnom braku još od 2021. godine, a njihova ljubav traje još od 2019. godine.

Par se upoznao u jednom rijaliti programu, nakon čega su otpočeli zajednički život, a nakon što je influenserka ostala u drugom stanju, oni su odlučili i da ozvaniče svoju ljubav.

Njihovu sreću upotpunile su dve prelepe ćerke, a ove godine poznati par je obeležio 5 godina ulaska u vezu. Od samog pojavljivanja na javnoj sceni njih dvoje važe za jedan od omiljenih parova sa velikim brojem fanova koji prate svaki njihov korak.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Oni su čak pokrenuli i svoj Jutjub kanal putem kog sa fanovima dele posebne momente iz svog privatnog života, a sada su jednim takvim klipom privukli veliku pažnju.

Naime, oni su odlučili da naprave jedan pravi „porodični“ dan, pa su sa svojim ćerkama otišli na porodični ručak u jedan prelep restoran.

„Danas je dan za porodicu, tako ja to volim da nazovem. Danas se posvetimo jedni drugima maksimalno. Kada je lepo vreme odemo u neki parkić, ručak ili van grada“, naglasio je Marko, a onda je usledilo nekoliko scena iz restorana.

Porodica se u ovom ambijentu po svemu sudeći odlično provela, a naročito lepo su se provele njihove ćerke koje su uživale u druženju sa drugom decom.

Nakon ovog izleta, usledilo je nekoliko scena iz njihovog stana, gde je Marko snimao svoje naslednice dok se zabavljaju.

Ovaj video naišao je na veliko interesovanje njihovih fanova, kao i na veliki broj pozitivnih komentara.

„E baš ste mi ulepšali dan draga porodico Miljković! Divan klip!“, „Naši najbolji, najgledaniji, jedinstveni Miljkovići, da ste srećni i veseli. Uživajte i volimo vas“, „Presrećna sam što ste se javili. Uživanje je biti uza vašu porodicu. Budite uvek jako lepi, srećni i jedinstveni najdraži Miljkovići. Volim vas!„, bili su samo neki od komentara oduševljenja koji su se pronašli ispod ovog porodičnog klipa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz