Pretraži

„Nalazimo se u Hitnoj pomoći u Budvi“: Luna Đogani i Marko Miljković otišli na odmor, pa doživeli nezgodu sa mlađom ćerkom

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni par, Luna Đogani i Marko Miljković otputovali su na odmor u Crnu Goru, međutim uživanje u putovanju je prekinula manja nezgoda koja se desila njihovoj mlađoj naslednici.

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u skladnom braku još od 2021. godine, a njihova ljubav traje još od 2019. godine.

Njihovu sreću upotpunile su dve prelepe ćerke, a ove godine poznati par je obeležio 5 godina ulaska u vezu. Od samog pojavljivanja na javnoj sceni njih dvoje važe za jedan od omiljenih parova sa velikim brojem fanova koji prate svaki njihov korak.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Miljković (@marko.miljkovic)

Posebnu pažnju oni privlače videima na svom Jutjub kanalu, putem kojih sa fanovima dele momente iz svog svakodnevnog života.

S obzirom na to da je ovaj par pre nekoliko dana otišao na odmor u Crnu Goru, oni su odlučili da i ove pustolovine podele sa svojim fanovima, a objavama sa mora su svima pokazali da je njihova ljubav jača nego ikad.

Oni su snimili prelep dan na moru gde su uživali u druženju na plaži. Ovaj odomor se naročito svideo deci koja su uživala u morskim čarima, a prelepo su se proveli i Luna i Marko.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

I premda se činilo da je sve savršeno i da dan ne može biti lepši, ipak u poslednjem momentu stvari su se preokrenule. Naime, nakon što je odjavio video, Marko se ubrzo ponovo javio pratiocima, kako bi ih obavestio da je otišao u Hitnu pomoć.

„Nalazimo se u Hitnoj pomoći u Budvi. Lana se okliznula na pločice i udarila prednjim delom usne o pod. Usna joj je natekla, tako da se nalazimo ovde iako je vreme za spavanje. Nadam se da će sve biti u redu i da će joj samo malo dezinfikovati, isprati i srediti ranu. Nas mora nešto da zadesi, ne može sve da bude lagano“, rekao je Marko, pa obećao fanovima da će ih obavestiti o daljem razvoju događaja, što je ubrzo i učinio.

„Evo nas, dobro je sve! Na kraju je sve u redu, krv je stala. Rekli su nam da zaledimo cuclu, da joj damo i da će sve biti kako treba“, objasnio je Marko.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz