Pretraži

Emotivna poruka Lune Đogani privukla veliku pažnju: Obratila se suprugu neočekivanim rečima, Miljkoviće očekuju brojni razlozi za slavlje (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni bračni par, Luna Đogani i Marko Miljković, danas proslavljaju poseban datum, a kako je Marko najavio njih u sledećih nekoliko nedelja očekuje puno radosnih događaja.

Luna i Marko više od 6 godina uživaju u skladnoj ljubavi, a gotovo svakodnevno sa fanovima na društvenim mrežama deli brojne značajne trenutke. Tako je i sada popularna influenserka uputila javnu poruku suprugu povodom današnjeg dana, koja je raznežila njihove brojne pratioce.

Naime, Marko danas proslavlja rođendan, a tim povodom je Luna podelila snimak njihovog plesa sa jednog koncerta i obratila mu se iskrenim rečima.

„Srećan rođendan mom mužu, prijatelju, ocu moje dece, poslovnom saradniku, asistentu, producentU itd. Želim ti sve ono o čemu maštaš svaki dan kad si ono tvoje zamišljen, a ja se nerviram. Da ti se svaka želja ispuni, mada mislim da ti je Bog podario sve… Imaš nas, porodicu koja te voli najviše na svetu! I u dobru i u zlu… Da si mi živ i zdrav. Volim te“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Marko je podelio ovu čestitku i na svom profilu, a potom se obratio fanovima, a potom otkrio da je pred njihovom porodicom nekoliko bitnih datuma koji su definitivno razlog za veliko slavlje u njihovom domu.

„Ovih dana mnogo bitnih datuma. Moj i Lanin rođendan, Lanino krštenje, 5 godina naše porodične firme „Sikter team“… Prosto da čovek ne zna za šta nazdravlja, ali živeli vi meni svakako. I hvala na čestitkama“, bio je iskren on.

Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Podsetimo, Miljkovići su pre nekoliko meseci prošli kroz turbulentan period kada je Marko priveden zbog sukoba sa komšijama. Influenserka se tokom ovog skandala povukla iz javnosti i do sada nije javno komentarisala ovu temu. Ipak, ova dešavanja su pokrenula glasine da je njihov brak na klimavim nogama.

Međutim, oni su jasno stali na put ovim pričama snimcima i slikama sa letovanja koja su posvedočila o tome da je ljubav, po svemu sudeći, jača nego ikada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz