Pretraži

Poseban dan u porodici Lune i Marka: Influenserka raznežila sve emotivnom porukom, čestitke ne prestaju da stižu, a među prvima se oglasila Anabela (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

 Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković obeležavaju važan dan za njihovu porodicu, a influenserka je o svemu obavestila fanove putem društvenih mreža.

Luna Đogani je jedna od naših najpoznatijih influenserki koja se zalaže za porodične odnose i kvalitetan porodični sadržaj zbog kog je samo na Instagramu prati gotovo 600 hiljada ljudi.

Ona zajedno sa svojim suprugom Markom Miljkovićem gradi svoju porodicu koju osim srećnog para čine i njihove dve prelepe ćerke koje oni redovno pokazuju na društvenim mrežama. Takođe, ona i sama ima dve prelepe sestre, pa tako je još od malena naučila vrednost porodice.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Od kada su njene naslednice došle na svet, Luna sa fanovima deli svaki momenat njihovog odrastanja, kao i bitne trenutke u njihovim životima, pa je tako sada na svom Instagram profilu obavestila pratioce da je današnji datum veoma važan za njenu porodicu.

Naime, ona je na svom profilu objavila fotografiju svoje mlađe naslednice Lane koju je sredila kao malu princezu tako što ju je obukla u svečanu roze haljinicu, a na glavu joj je stavila krunu, a onda objasnila fanovima da njena naslednica danas puni 11 meseci.

„Jao Bože, pa ja imam 11 meseci. Sledeća je godina. Ali mama, zašto kruna? Lana“, napisala je Luna u opisu prelepe fotografije, a oduševljeni fanovi ne prestaju sa čestitkama upućenim influenserkinoj naslednici, a među prvi me oglasila Lunina mama, Anabela Atijas, koja je kratko napisala.

„Duša moja“.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Podsetimo se, do pre nekoliko dana ova porodica je bila na odmoru u Budvi, odakle su sa fanovima delili svoje pustolovine i pokazivali kako su uživali u morskim čarima, međutim njihovu idilu je u jednom trenutku prekinula manja nezgoda, upravo vezana za Lanu.

Naime, dok se igrala, ona se okliznula na pločice i udarila prednjom usnom o pod. Usna joj je tom prilikom natekla, pa je porodica odmah otišla u Hitnu pomoć, međutim na kraju je sve prošlo bez većih problema.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz