Pretraži

LUKSUZNO ZIMOVANJE: Anu Sević verenik iznenadio putovanjem od 10.000 evra

Showbiz
0
Photo: Instagram/anasevicofficial

Ana i njen suprug uputili su se u Italiju, gde su odseli u jednom od najluksuznijih kompleksa u blizini Valdaora.Naime, hotel ima pet zvezdica a cena za sedam dana, koliko će tamo boraviti, iznosi oko 10.000 evra!

  • Daniel je oduvek umeo da iznenadi svoju lepšu polovinu, pa je tako bilo i ovoga puta. On zna koliko Ana obožava zimu i skijanje, a kada je shvatio da ove godine januar neće provesti na nekoj od naših planina, s obzirom na to da nema snega, rešio je da bukira luksuzni hotel u Italiji. Svoju dragu je samo obavestio o vremenu polaska, a ona je bila oduševljena – kaže izvor i dodaje:

Praktično su se spakovali za dva dana i zajedno sa decom otputovali u jedan od najskupljih hotela u tom delu Italije. Sobu su morali da rezervišu direktno, a uz dodatnu doplatu su uspeli da dobiju veliki apartman kako bi se cela porodica smestila – napomenuo je izvor.

Hotel inače ima skijališta, otvoren ei zatvorene bazene, takođe poseduje veliki spa-centar, teretanu, a svaka soba ima balkon sa pogledom na nepreglednu dolinu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz