Pretraži

LUKSUZNO PUTOVANJE: Kaća i Gobelja za odmor pukli 20.000€?

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Muzičko-sportski par uživa u skladnom braku, a pre nego što upriliče i zvaničnu proslavu prvog rođendana svoje naslednice rešili su da se časte letovanjem usred zime i to u ekskluzivnom hotelu u Dubaiju. Izvor blizak paru otkriva detalje glamuroznog odmora na koji su Kaća i Marko prvi put poveli i malu Katju.

Ovim putovanjem Marko je rešio da iznenadi svoju suprugu i ćerku pred kraj godine koji je za njih zbog Katjinog rođendana i više nego značajan. Do sada su samo njih dvoje išli na kratke zajedničke odmore tokom proleća i leta, a kako je Katja malo porasla, ovaj put su rešili da povedu i nju. Kako bi u sunčanom Dubaiju imali i vreme za sebe, sa sobom su poveli i dadilju kojoj je zaduženje da u večernjim satima vodi računa o njihovoj ćerki da bi oni sa prijateljima mogli da izađu u provod. – počinje izvor.
 Da fudbaler nije nimalo štedeo na porodičnom odmoru svedoči izvor koji navodi i cifru koliko je platio ovo ekskluzivno putovanje.

  • Ovo letovanje usred zime, da tako kažem, Marka je koštalo 20.000 evra, ali nije želeo da štedi kada je njegova porodica u pitanju, posebno što i njega i Katarinu u narednom periodu čeka mnogo obaveza kada su u pitanju njihove profesionalne karijere fudbalera i pevačice. Marko nije deo reprezentacije, pa je ovo bilo idealno vreme da sebe časti letovanjem. Iz Dubaija je pratio utakmice i bodrio svoje kolege, a viđao se i sa svojim prijateljima koji žive u ovoj zemlji. Katarina je uživala na suncu, plažama i bazenima hotela u kom su odseli. Interesantno je da na odmoru nije napuštala svoju svakodnevnu rutinu pa je nastavila da se zdravo hrani i trenira, jer hotel poseduje teretanu, velnes i spa centar. Preko dana su bili zajedno i najviše vremena su posvećivali svojoj ćerki, a večeri su provodili u izlascima, obilascima restorana i klubova o čemu su svoje pratioce obaveštavali na društvenim mrežama – završava izvor za Alo!.

    Pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz