Pretraži

LUKE BLACK NASTUPA U PRVOJ POLUFINALNOJ VEČERI: Jednim detaljem će odati počast svim žrtvama tragedija u Srbiji

Showbiz
0
Foto: Ryan Jenkinson/Story Picture Agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

Veliko muzičko takmičenje u Liverpulu će za Srbiju proći u senci jezivih dešavanja protekle nedelje, a tim povodom je i naš predstavnik Luke Black rešio da oda počast svim žrtvama u dva masakra.



Luke će nastupiti pod rednim brojem tri u prvoj polufinalnoj večeri, a kako kladionice kažu, on će zauzeti 17. mesto, dok bi pobedu trebalo da odnese švedska predstavnica Lorin.

Nemili događaji koji su se dogodili poslednjih nedelju dana u Srbiji potresli su i našeg takmičara koji će tokom nastupa na garderobi nositi detalj posvećen žrtvama dve tragedije.

Zajedno sa svima ostalima koji će biti s njim na sceni, nosiće crni flor kao znak žalosti i poštovanja prema nastradalim ljudima.

Foto: Sander KONING / AFP / Profimedia

Foto: Sander KONING / AFP / Profimedia

– Iako sam napisao pesmu plašeći se ovih događaja i gledajući ih u svetu, nisam mogao da zamislim da će se to baš desiti u našoj zemlji, u našim srcima. Žao mi je što je to postalo istinitije nego ranije. Čuo sam te vesti pred odlazak na binu, jako sam se razbesneo. Iako je Evrovizija mesto srećnog tipa, mesto gde se slave različitosti, koliko god se trudili, ne možemo da sakrijemo koliko nam je teško. Ja se trudim da budem što profesionalniji, da odem na sva dešavanja zbog kojih sam došao, ali svima nama u timu nije do muzike, ali moramo – rekao je on i dodao da će svoj nastup posvetiti celoj Srbiji koja sada neizmerno pati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz