Pretraži

„LUDILO, JA ĆU OVO DA SLUŠAM“: Relja Popović oduševljen autorskom pesmom kandidata, dodao ga je i na Instagramu!

News
0
Foto: Milena Popović

Harald je zbog audicije za IDJShow došao iz Austrije, a kao je rekao za ovo muzičko takmičenje, saznao je na društvenim mrežama.On je za nastup izabrao svoju autorsku pesmu, koju je otepvao na nemačkom i srpskom jeziku, a koliko je njegova izvadba bila dobra govori i činjenica da je publika sve vreme igrala uz njegove rime.

Kada su na red došli komentari IDJCoach-eva, Relja Popović nije oklevao, već je odmah pohvalio ovog kandidata, te ga je dodao i na Instagramu, kako bi mu Harald poslao svoju pesmu.

Da li je ovo tvoja pesma? – upitao ga je Relja, a takmičar je potvrdno odgovorio.

S obzirom na to da numera još uvek nije objavljena na muzičkim platformama, IDJCoach mu je zatražio da mu je pošalje, kako bi mogao da je sluša.

–  Meni je ovo baš strava, imao si neke greškice, ali to nije bitno. Gotivno je, baš nešto što nam je trebalo za kraj dana. Zabavno, video si ljude kako su reagovali. Ludilo, ja ću ovo da slušam. Rekao bih da ćemo se gledati još – poručio mu je Popović.

Inače, pored vokalnih sposobnosti, on je pokazao i svoje izvrsne plesne pokrete, a kao pravi izvođač i šoumen, on je u jednom trenutku sišao među publiku i zaigrao sa njima.

Ono što je još zanimljivo je ovaj učesnik u svoj test ubacio i deo za IDJ produkciju, zbog čega je dobio veliki aplauz i dodatne simpatije.

Treću audiciju IDJShow-a možete pogledati na Youtube kanalu putem linka ispod.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News