Pretraži

LOŠE VESTI: Đoković večeras izlazi pred sudiju, pa ponovo ide u pritvor?!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/№1e GOAT

Naime, najpre se zbog oduzete vize nametnulo pitanje da li će Novak moći da učestvuje na Australian Openu, koji startuje u nedelju, a nakon toga održan je prvi razgovor teniserovih zastupnika i suda u Melburnu.

Ono što je tamo odlučeno Đokoviću nikako ne iDe u prilog, jer je sudija Keli odlučio da čitav slučaj prense na Federalni sud.

Takođe, u jednoj od četiri stavki koje je predočio Novakovim zastupnicima, sudija Keli je zatražio pritvor za Đokovića do konačne odluke, koja bi trebalo da bude poznata u nedelju.



Sudija kaže da bi Đoković trebalo da bude doveden na intervju u kancelariji za imigracije u 8 ujutru (po australijskom vremenu). Nakon toga od 10 do 14 časova trebalo bi da bude u kancelariji svojih advokata. Sledeći termin je 9 ujutru u nedelju ponovo u advokatskoj kancelariji zbog saslušanja. Sve to u pratnji dva policajca.

Naš teniser će za to vreme boraviti u imigarcionom smeštaju, ali lokacija neće biti dostupna javnosti. Sa ovim su se složile sve strane u procesu.

Ono što je dobra vest po Novaka je da nema bojazni da bude deportovan do konačnog okončanja slučaja, to je definitivna odluka sudije Kelija.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz