Pretraži

Ljupka Stević otkrila kakve veze general Simić ima sa pljačkom stana

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Naime, Ljupka Stević otkrila je da nije prvi put opljačkana, ali i da je sada na policiji da odradi svoj deo posla.

– Bila sam dužna da odem i da dam izjavu. Da ispričam šta se dogodilo, pisali su mediji već… Opljačkan je stan treći put… Prvi put na toj lokaciji gde živim sada trenutno… Otišla sam u nedelju, dala izjavu, završila taj svoj deo… Sad je na policiji da odradi svoj deo posla i nadam se da će pronaći tog počinioca – istakla je ona.Međutim, u medijima se stalno spekulisalo da je za pljačku kriv njen bivši partner general Simić, pa je ona stavila tačku i na ovu temu.

– Toliko se pisalo o tome na koga sumnjam. Dragiša nema nikakve veze sa pljačkom i sa celom ovom pričom. Tu bih stavila tačku – otkriva pevačica i dodaje:

–  Odneli su sve što je vredno. Ne bih da detaljišem. Sve vredno su mi odneli… Ja sam bila u Beogradu na splavu, nisam bila kod kuće neka četiri sata. Bilo je pet ujutru kad sam se vratila, policija je odmah izašla na teren. Ostali smo do popodne, dok oni nisu završili svoj deo posla. S obzirom na to da je ovo treći put da se ovo dešava i da sam svaki put ja zaticala stan u takvom haosu, jako sam teško to podnela, ali bitno da je glava na ramenima, pa će se zaraditi- rekla je Stevićeva za domaće medije, koja se trenutno nalazi u Crnoj Gori.

– 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz