Pretraži

„LJUBOMORA BI NAM STVARALA PRITISAK“: Mia Borisavljević progovorila o braku sa kolegom

Showbiz
0
Photo: Instagram/miaborisavljevic

Mia je prethodne godine venčanjem ozvaničila dugogodišnju vezu sa kolegom Bojanom Grujićem, a sada je otkrila i kako je biti u braku sa muzičarem.Pevačica je otkrila šta se dešava u četiri zida u njenom domu, da li ume da kuva, kao i da li između nje i supruga postoji nekad ona zdrava doza ljubomore. 

  • Svaki brak je drugačiji. Nas dvoje smo toliko angažovani sa strane, tako da bi nam ta ljubomora stvarala samo pritisak i probleme u životu. Ja ne volim da živim u negativnoj energiji i ne bih volela da me bilo kakav odnos koči i skreće sa mog puta i sa nekih ciljeva. Nas dvoje nismo fokusirani na neke glupe stvari, imamo mnogo obaveza, da nemam tih crnih rupa koje su gubiljenje vremena i neka negativna energija. Ljubomora je jedna rušilačka energija i to je nešto što nikome nije donelo ništa dobro. Kažu ljudi da ako nema malo ljubomore, da tu nema ni ljubavi. Apsolutno se ne slažem sa tim. Naravno da ravnodušnost nije kontrast ljubomori, ali mora da postoji neki normalan odnos – istakla je ona pa dodala:

  • Muž i žena ni u čemu ne treba da se takmiče. Onog momenta kada bih osetila bilo kakvo rivalstvo bilo u poslu ili fizičkom izgledu, apsolutno bi to značilo da to nije zdrav muško-ženski odnos. Mogu samo da mu se divim, kako on iz dana u dan sve bolje izgleda, ali daleko od toga, da treba sebi nešto da zamerim zato što on izgleda dobro – navela je Mia.

Ona je potom progovorila i o svojim ćerkama, pa otkrila ko je stroži roditelj.

  • Mislim da sam ja. On je ipak muškarac i plaši se da ne pretera i kad vikne. Ipak je žensko, žensko. Kad majka udari po g*zi, to ne može da se poredi sa muškom rukom – ispričala je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz