Pretraži

„LJUBAV MI SE DESILA KAD SAM JE NAJMANJE TRAŽIO“: Rasta otkrio kako se upoznao sa devojkom Marijom, pa progovorio o bivšoj supruzi i ćerki Tari

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Voditeljka Danica Nikolić u studiju IDJHot-a na samom početku nove sezone ugostila je jednog od naših najpopularnijih izvođača, Stefana Đurića Rastu. 

Rasta je ovom prilikom otvoreno govorio o danima koje je proveo u pritvoru, emocijama sa kojima se suočavao u tom periodu, u kojima je pronašao inspiraciju za stihove koji su sada deo njegovog novog albuma, ali i autobiografskog filma “3211”, koji će sutra, 19. septembra, premijerno biti prikazan u bioskopima MTS Dvorana i Cineplexx Galerija, nakon čega će se naći na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije, ali i regiona. 

Kako je objasnio pred našom kamerom, na ideju da ekranizuje svoju životnu priču došao je nakon što je izašao iz pritvora, tokom kog je pripremio sedam novih pesama. 

– Otkad sam izašao iz pritvora, izašao sam sa 7 novih pesama, koje smo odlučili da ekranizujemo i da sve te priče sažmemo u jedan film. To je nešto što faktički jeste priča od momenta kad sam uhapšen, do momenta dok nisam izašao. Svašta se pričalo u medijima, ali se nikada do kraja nije ispričalo šta je zaista istina. Mislim da sam ljudima ostao dužan i smatram da je ovo najbolji format. Bilo je puno novinskih napisa, istina i neistina. Dugujem ljudima da im ispričam priču do kraja, onakvu kakva jeste, a opet da klincima probamo da objasnimo da to nije kul i da skapiraju to na edukativan, ali gotivan način. Mislim da je to negde glavni cilj svega ovoga. 

Rasta je ovom prilikom objasnio i kako se snašao u ulozi glumca. 

Ja sam zaista prvi put imao tremu. Toliko sam koncerata uradio, toliko nastupa, prvi put mi se sada probudila trema u stomaku pred tim ljudima. Ljudi uče škole dugo godina i nije gluma baš samo zanat. Imao sam pozitivnu tremu koja mi je pomogla da se skoncentrišem i učestvujem u svim tim stvarima. Ali mogu ti reći da sam se jako dobro snašao i to je prirodno išlo, baš zato što je tekst napisan potpuno autentično i prirodno, kako bih ja to govorio. 

Tokom razgovora sa Danicom Nikolić, Rasta je rešio da otkrije pojedine malo poznate detalje iz emotivnog života, pa je ovom prilikom priznao gde se upoznao sa svojom izabranicom Marijom. 

– Meni drugari koji znaju kako funkcioniše moja veza s Marijom, kažu "kako bismo mi voleli da tako funkcionišemo". Ali pet godina je prošlo dok ja nisam našao nekoga. Ja mislim da to treba samo verovati i treba tražiti na pravim mestima, to je najbitnija stvar. Mislim da se meni, kad sam najmanje tražio, to i desilo. U tom periodu sam pecao na svojoj barci. Bio sam u jednom ribarskom selu, tu sam provodio vreme i tu sam upoznao svoju ljubav – rekao je Rasta, a potom otkrio i koliko može da kaže za sebe da se promenio u odnosu na prethodne veze. 

– Zreliji sam u svakom smislu. Uvek sam bio liberalan, nikad nisam pravio drame, ali nikad nisam ulazio u bilo kakvu vezu sa nekom sumnjom, predikcijama, taktikama… Ili uđem ili ne uđem u vezu i to je jednostavno tako, to znaju ljudi. 

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

Rasta se ovom prilikom osvrnuo i na odnos sa bivšom suprugom Anom Nikolić, otkrivajući koliko na njih utiču pojedini novinski napisi.

– Ja nisam neko ko želi da gradi bilo kakve loše odnose sa bilo kim, pogotovo ne sa majkom svog deteta. Nečije poteze mogu da razumem ili ne razumem, ali ne mogu da mi budu okidač da promenim svoje ponašanje. Ja sam dosledan sebi, a prevashodno svojoj ćerki. Jednostavno ne komentarišem, ne pridajem tome značaj. Ne dozvoljavam da na bilo kakav uvredljiv način se govori o bilo kome iz moje porodice, bilo da je to moja bivša žena ili bilo ko, a pogotovo da ja to podstičem. Očekivalo se od mene da ja podgrevam neku vatru, ali to nikada u životu neću raditi. U startu se jesam nervirao, posle sam prestao.

Na pitanje na koji način će se truditi da sačuvaš ćerku od naslova, Rasta kaže:

– Nema čuvanja od naslova. Samo je pitanje kako da obrazuješ dete da se ono ophodi prema tim naslovima i nekim stvarima koje će se dešavati u životu. Mi se bavimo javnim poslom, u jednom momentu krenuće u školu, biće raznih naslova, mi ne možemo da je krijemo, besmisleno je. Bitno je da naučimo nju kako da reaguje na te stvari, naslove, i bilo šta što bi moglo da je povredi. Mislim da je najbitniji otvoren i iskren odnos prema detetu, trudim se da u tome budem dobar. 

Šta je Rasta još otkrio u razgovoru sa voditeljkom Danicom Nikolić, pogledajte u emisiji u nastavku: 
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz