Pretraži

LICE ĆE JOJ SE RASPASTI: Poznata starleta preterala sa plastičnim operacijama, doktori je upozoravaju na najgore (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/officialkatieprice

41-godišnja Kejti Prajs, jedna od najpoznatijih starleta u Velikoj Britaniji, je opet uhvaćena na jednoj klinici za plasičnu hirurgiju u Turskoj.

——————– Sponsored ——————–

Kejti nikada nije krila da se podvrgla estetskim zahvatima, ali sada njeni obožavaoci tvrde da više ne liči na sebe. Ovaj put, ona je prvo posetila jednog poznatog hirurga koji je odbio da joj opet operiše nos i upozorio je da će zauvek upropastiti lice ako operiše još nešto.



  • Svaka operacija sa sobom nosi rizik, jer se skoro sve rade u totalnoj anesteziji ili sa jakim lekovima. Ne preporučuje se da se radi više od tri intervencije na licu. Ne bih joj preporučio da nastavi sa operacijama. Ona je još uvek mlada i mislim da je do sada uradila sve što je mogla. Sa svakom sledećom operacijom ona će potpuno izgubiti svoj izgled – objasnio je hirurg stranim medijima.

Međutim, Kejti ga nije poslušala pa je otputovala u Tursku da bi smanjila grudi i ponovo uradila zatezanje lica i očnih kapaka.

Starleta je nedavno šokirala javnost kada je izjavila da ne planira da prestane sa plastičnom hirurgijom, insistirajući da je njena misija na ovom svetu da bude savršena.

– Obožavam kada gledam rezultate operacije i uvek postoji nešto drugo što želim da promenim. Zar to ne bi želeo svako? Veoma se trudim da mogu da uživam u najboljoj verziji sebe – rekla je Kejti.

A evo kako je Kejti izgledala pre operacija:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can see Princess 👑 And Bunny 🐰 so much in this pic. Can you all see it?! #SundayThoughts

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on Mar 24, 2019 at 9:05am PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback Thursday ❤️ Who remembers this?! #tbt

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on Mar 7, 2019 at 2:30am PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz