Pretraži

Lejdi Gaga slučajno podelila velike novosti: Nakon sumnji da je u drugom stanju. dijamantski prsten pokrenuo glasine o veridbi, a sada je otkrivena ISTINA

Showbiz
0
Credit: LUME IMAGES / Sipa Press / Profimedia

Na Olimpijadi u Parizu 2024. godine, Lejdi Gaga je viđena kako svog partnera Majkla Polanskog predstavlja kao svog vereniika, nakon nekoliko meseci glasina o veridbi.

Lejdi Gaga je konačno, nakon brojnih spekulacija vezanih za njen privatni život, rešila da sa fanovima podeli velike novosti iz svog života. Naime, dobitnica 13 Gremi nagrada otkrila je da se verila sa svojim dugogodišnjim partnerom Majklom Polanskim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Tokom razgovora sa francuskim premijerom Gabrielom Atalom na Olimpijskim igrama u Parizu, Gaga je predstavila svog izabranika Polanskom, nazivajući ga tom prilikom javno svojim verenikom, što se moglo čuti u video snimku, a ovaj neočekivani potez, koji mnogi smatraju slučajnim, privukao je veliku pažnju javnosti i pevačicinih fanova.

@gabriel_attalThank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶♬ son original – Gabriel Attal

Atal je postavio video razgovora na TikTok, uz komentar:

„Hvala Lejdi Gagi na njenom zapanjujućem nastupu na ceremoniji otvaranja. Bilo je fascinantno.“

Gaga je izazvala glasine o veridbi još u aprilu kada je viđena sa sjajnim prstenom na levom prstu, te su tada svi sumnajli da će pevačica ubrzo stati i na ludi kamen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Pevačica hita „Bad Romance“ i Majkl prvi put su izazvali glasine o vezi 2020. godine, kada su fotografisani kako se ljube na dočeku Nove godine u Las Vegasu, a njihova romansa je postala zvanična na društvenim mrežama kada su zajedno prisustvovali Super Bowl-u u februaru.

Gaga retko govori o svom partneru u javnosti, ali ga je pomenula u intervjuu 2021. godine.

Govoreći za Hollywood Reporter, dok je diskutovala o napadu na njene francuske buldoge i njihovog čuvara, rekla je:

„Svaki dan zahvaljujem Bogu za bezbedan povratak mojih pasa. Moji psi i muškarac kog volim su ceo moj život.“

Pored glasina o veridbi, Gaga je takođe bila meta glasina o trudnoći u junu kada je viđena sa Majklom na svadbi njene sestre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

„Ništa od toga nije tačno. Samo sam se loše osećala i plakala u teretani“, napisala je Gaga na TikTok-u u to vreme.

Ovo je treća veridba za Gagu, koja je pre toga raskinula veridbu sa bivšim verenikom Kristijanom Karinom 2019. godine, a pre toga je bila verena za glumca Tejlora Kineja pre njihovog raskida 2016. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz