Pretraži

Lejdi Gaga otkrila da je zbog „Gučijevih“ imala psihičkih problema

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Kako je Gaga rekla, ta uloga unela je "tamu" u njen život.

– Godinu i po dana živela sam poput nje. I punih devet meseci neprestano sam govorila naglaskom koji sam koristila za vreme snimanja. I kad su se kamere ugasile, ja nisam izlazila iz te uloge. Odmah sam ofarbala kosu i počela da živim poput Patricije Ređani.



Prema njenim rečima, vreme je provodila u hotelskoj sobi, gde je živela poput Ređani.

  • Ili sam bila na snimanju, gde sam opet živela i govorila poput nje. Sećam se da sam jednog dana u Italiji otišla u šetnju. Pre toga nisam šetala van seta otprilike dva meseca i odjedanput sam se uspaničila. Mislila sam da sam na filmskom setu – ispričala je ona i priznala da su scene iz filma i iz stvarnog života počele da joj se prepliću, toliko da pred sam kraj snimanja više nije znala šta je realnost.

  • Nakon snimanja kući sam nosila tamu, jer je Patricijin život bio mračan. Od psihologa zaposlenog na setu potražila sam pomoć. Nekako sam osećala da to moram da uradim, kako bih bila sigurnija. U redu je tražiti pomoć. Ako mislite da vam treba, ne libite se da potražite pomoć stručne osobe.



Ulozi u filmu pristupila je, kaže, jednako kao i prethodnoj ulozi u filmu "A Star is Born" – u potpunosti se poistovetila s likom, što bi moglo da pojasni zbog čega joj je bila potrebna psihološka pomoć.

  • Možda je došlo vreme da se promeni neke stvari . Volela bih da se oprobam u nekoj romantičnoj komediji, mada su i "Gučijevi" drama s komičnim elementima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz