Pretraži

LEGENDARNA PEVAČICA PREMINULA 18 MESECI NAKON SMRTI SINA: Slavna Šinejd O’Konor njegov odlazak nikada nije prebolela 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Sinead O'Connor


Irska pevačica je postala slavna širom sveta 1990. godine svojom srceparajućom obradom pesme "Nothing Compares 2U".



Njena smrt nastupila je godinu dana nakon što je sin majke četvoro dece Šejn (17) oduzeo sebi život u januaru 2022. nakon što je pobegao iz bolnice dok je bio na straži samoubistva.

U vreme svoje smrti, smatralo se da je muzičarka, koja je promenila ime u Šuhada Sadakat 2018. kada je prešla na islam, provodila vreme između Ko Roskomona, Irske i Londona. U svom poslednjem tvitu, O'Konor je objavila fotografiju Šejna i rekla:

– Od tada živim kao nemrtvo noćno stvorenje. On je bio ljubav mog života, svetiljka moje duše. Bili smo jedna duša u dve polovine. On je bio jedina osoba koja me je ikada volela bezuslovno.

Šinejd se teško nosila sa smrću svog deteta, a jedino je zbog njega želela da živi, napisala je pevačica u poslednjoj objavi na Tviteru.

Nakon smrti sina objavila je niz uznemirujućih statusa, nakon kojih ju je policija odvezla u bolnicu, a juče je sve iznenadila vest da je Šinejd O'Konor preminula.

– Odlučila sam da sledim svog sina. Nema smisla da živim bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Živela sam samo zbog njega, a sada ga nema. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me vide. Ja sam us*ana osoba. A vi svi mislite da sam fina jer znam da pevam. Nisam – napisala je tada Šinejd O'Konor, a nešto kasnije se izvinila zbog svojih reči.

– Žao mi je, nije trebalo to da kažem. Sada sam sa policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam vas sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim samu sebe. Bolnica će mi pomoći na neko vreme. Ali pronaći ću Šejna, ovo je samo kratko odlaganje – poručila je neutešna pevačica na Tviteru nakon nekoliko sati.

O'Konor je rođena je u problematičnoj porodici u Dablinu 8. decembra 1966. godine. Kasnije u životu tvrdila je da je počela da ima problema sa mentalnim zdravljem jer ju je majka fizički i seksualno zlostavljala kao dete.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz