Pretraži

„Leče komplekse preko dece, užas!“ Kim Kardašijan potezom RAZBESNELA javnost, ono što je uradila zarad ćerkine SLAVE podiglo je buru na mrežama!

Showbiz
0
Foto: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan ponovo se našla na udaru kritika od strane korisnika društvenih mreža, ovog puta zbog poteza koji je javnost nazvala „čistim nepotizmom“.

Naime, desetogodišnja ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, Nort Vest, nedavno je nastupala na Holivud Boulu u mjuziklu „Lion King“ povodom tridesetogodišnjice mjuzikla, gde je imala glavnu ulogu.

Ponosna majka tokom cele predstave snimala je svoju ćerku, a video zapise objavljivala na društvenim mrežama, međutim, nije ni slutila kakve će reakcije izazvati.

Naime, dok su jednu bili oduševljeni desetogodišnjakinjom i njenim talentom, drugi su se složili da je bila „očajna“ i da je ulogu dobila ni zbog čega drugog, već isključivo zbog svojih slavnih roditelja.

 

@djmunko I was front row at the infamous North West performance lmao. #northwest #thelionking #ijustcantwaittobeking #hollywoodbowl ♬ original sound – DJ Munko

Bura koju je ovaj potez podigao na mrežama dovela je do toga da su se oglasile i osobe koje su sarađivale na ovom projektu, a koje su potvrdile navode da je Nort Vest dobila ulogu Simbe upravo zahvaljujući porodici Kardašijan koja je „uticala na kasting“.

Kako navode izvori, Kardašijanovi imaju čvrste vete sa produkcijskom kompanijom koja je stajala iza ovog događaja, piše Dejlimejl.

Nort je rečeno da ako dobro otpeva pesmu koju je pripremila – posao je njen. Međutim, Nort nije morala da se takmiči sa bilo kim drugim i bilo ko drugi ko bi se prijavio ne bi dobio ulogu u svakom slučaju“, rekao je izvor i dodao da je ovo rezultate porodične veze sa Diznijem i sa Fulwell-om.

Kardašijanovi su rekli da će mjuzikl biti i deo njihovog rijaliti šoua, što je samo ojačalo to da Nort dobije ulogu.

„Kao i sve što Kardašijanovi rade rade, i ovo je bilo dobro isplanirano. Oni moraju na neki način da održe brend“, istakao je drugi izvor.

On je dodao da Nort zaista pokazuje ljubav prema glumi i muzici i da je njena porodica u stanju da uradi sve kako bi to ostvarila.

„Tako da svaka prilika koju dobije ili joj se pruži deo je plana da preuzme Holivud, koliko god to zvučalo ludo, to je jedna stvar oko koje se Kim i Kanje mogu složiti i pomoći će joj da dobije sve moguće prilike“, naglasio je izvor.

Društvene mreže doslovno „gore“ zbog ovih informacija i svesni su da Nort kao dete nema ništa s ovim, ali su osuli paljbu po Kardašijanovima.

„Nepotizam je doslovno najbolja stvar s kojom možeš biti rođen“, „Žao mi je dece koje zaista imaju talenat i koja će propasti zbog Kardašijanovih koji više nikom nisu interesantni“, „Leče svoje komplekse preko dece. Užas“, glasili su samo neki od komentara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz