Pretraži

Tvrdila da nisu zajedno, pa se predomislila! Lana Del Rej uhvaćena sa novim, 17 godina starijim dečkom (FOTO)

Showbiz
0

Tridesetdevetogodišnja muzička zvezda Lana Del Rej snimljena u javnosti sa svojim novim dečkom (56)!

Lana Del Rej prvi put je viđena u javnosti sa svojim novim dečkom Džeremijem Dufrenom, uprkos tome što je nedavno javno negirala njihovu romansu.

Lana se, naime, nedavno javno oglasila povodom spekulacija da je u vezi sa Dufrenom kratko komentarišući celu priču jednostavnim odgovorom – „Ne“, čime je jasno fanovima stavila do znanja da između njih, navodno, nema ničega, te da su u pitanju tračevi.

Ipak, samo nekoliko dana kasnije pevačica je demantovala samu sebe, kada se upravo sa Dufrenom pojavila u javnosti, i to držeći ga za ruku.

Foto BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

39-godišnja pevačica snimljena je kako sa novim partnerom odlazi sa venčanja manekenke Karen Elson i Lija Fostera, a par je bio dobro raspoložen.

Pedesetšestpgodišnji Džeremi je otac dvoje dece i radi kao kapetan i vodič u agenciji koja omogućava turistima da se voze čamcem po močvarama. Džeremi je veliki ljubitelj aligatora, a upoznali su se 2019. godine kada je Lana otišla na turistički obilazak močvare.

Podsećamo, početkom prošle godine se govorilo da je Lana verena za muzičara Evana Vinikera, ali je pevačica otkrila da više nisu zajedno. Krajem avgusta je viđena na festivalu u Lidsu u Velikoj Britaniji sa Džefrijem, a ovo njihovo zajedničko pojavljivanje prvi put je pokrenulo spekulacije o njihovoj romansi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz