Pretraži

LANA DEL REJ NA METI KRITIKA: Pevačicu prozvali na društvenim mrežama zbog kilaže

Showbiz
0
Foto; ACOVIDES-BORDE-MOREAU / Bestimage / Profimedia

Pevačica ne deli retko sa medijima detalje svog privatnog života, a oglašava se samo kada ima da podeli nešto o svojoj muzici. Zbog ovoga, neretko je komentarisana oko svake sitnice koju fanovi mogu da iskopaju.



Nedavno se na Tviteru povela debata oko Lanine kilaže. Jedan od korisnika podelio je sliku pevačice s početka karijere i skorašnju fotografiju iz šetnje pri čemu je napisao da je ovo stanje "gore od 9/11". Ovaj tvit i nalog autora je obrisan, ali tek nakon što je bio pregledan i komentarisan više hiljada puta.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

Brojni Lanini fanovi skočili su u njenu odbranu.

"Način na koji se muškarci ponašaju kada se poznata ličnost ugoji je toliko čudan", "Lana Del Rey nam ne duguje mršavost", "Tela se menjaju, kilaža se menja. Najbitnije je da budemo svesni da su svi tipovi tela prelepi", samo su neki od komentara korisnika.

Međutim ovo nije prvi put da se Lana našla na meti kritika tviteraša na račun svoje kilaže. U septembru prošle godine osvanule su slike pevačice na plaži pri čemu su korisnici komentarisali da joj godine ne stoje dobro, kao i da bi mogla na dijetu.

Foto: CPR/D.SANCHEZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Foto: CPR/D.SANCHEZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz