Pretraži

“U šoku sam, bili smo vereni 12 godina, a on se oženio posle mesec dana” Oglasila se bivša devojka novog supruga Lane Del Rej, pa otkrila šta misli o njihovom venčanju

Showbiz
0

Popularna pevačica pre svega nekoliko dana rekla je sudbonosno „da“ dečku sa kojim je bila svega mesec dana u vezi, a sada se povodom ovog poteza oglasila njegova bivša devojka.

Pevačica Lana Del Rej i njen novi dečko, vodič ture sa aligatorima, Džeremi Dufren izgovorili su sudbonosno „da“ u četvrtak, 26. septembra, u Des Alemandesu u Luizijani, na močvarnom području gde Dufren radi kao kapetan u „Arthur’s Air Boat Tours“.

Vest dolazi nakon što je „People“ potvrdio da je par dobio dozvolu za venčanje od službenika okruga Lafurš u Luizijani 23. septembra. Nakon što su dobili dozvolu, imali su 30 dana od datuma prijave da se venčaju.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vest o venčanju šokirala je mnoge, jer je došla iznenada, a pored mnogih fanova ovom vešću ostala je šokirana i Džeremijeva bivša verenica Keli Velš.

Naime, njih dvoje su bili vereni čak 12 godina, tako da je njoj i više nego čudno da se venčao nakon samo mesec dana veze.

“U šoku sam jer smo bili vereni 12 godina, a on se oženio posle mesec dana”, rekla je Keli Velš za Dejli mejl u subotu.

Uprkos tome što je zatečena burnim venčanjem, 45-godišnjakinja je rekla da je srećna zbog bivšeg.

“On je oduvek davao, pa da mu neko sada daje i uzvraća – on to zaslužuje. On je veoma čvrst momak. Njegova sposobnost da voli i brine i štiti ljude čini ga tako privlačnim”, dodala je bivša.

Foto BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo se, na fotografijama objavljenim u Dejli Mejlu, pevačica je nosila dugu belu haljinu sa izrezom i naboranim dekolteom, dok joj je kosa bila vezana svetloplavom trakom i spuštala se u loknama preko levog ramena.

Prema Dejli Mejlu, Lanu je do oltara ispratio njen otac, Robert Grant, dok je nosila buket cveća.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz