Pretraži

Lako je ružnoj da bude poštena! Svi su mislili da dr psihologije proziva Natašu Bekvalac, a on je ispao totalni car! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Doktor psihologije, dr Vladimir Đurić, na svojoj fejsbuk-stranici redovno ostavlja statuse u kojima preispituje mentalitet našeg naroda i psiho-socijalni kontekst vremena i prostora u kom živimo. A u jedan od njegovih statusa zalutala je i Nataša Bekvalac.

——————– Sponsored ——————–

Naime, status je privukao mnogo pažnje jer je počeo citatom poznate pevačice "Lako je ružnoj da bude poštena" a zatim je nastavio nazivajući je pogrdnim imenom.

– "Lako je ružnoj ženi da bude poštena…" Reče najveća "ku*va" Srbije… – napisao je psiholog, a kad ne bismo pročitali nastavak, mislili bismo da je u pitanju hejt, međutim, njegova priča nas je sve naterala da se zapitamo.

I žena koja je više uradila po pitanju emancipacije i prava žena u Srbiji nego sve sede glave koje se bave tom temom zajedno, poslednjih 50 godina, uključujući naravno i mene koji o tome stalno pričam, gde god se našao, od univerziteta, do poslednje kafane… Žena koja se stalno zaljubljuje i venčava kada joj je lepo, žena koja se stalno rastaje i razvodi, kada joj više nije lepo, žena koja je posvećena majka svojoj ćerki, žena koja provodi određeni period godine na ostrvu iz snova, zbog sebe, žena koja odlično radi svoj posao i sama sebi zarađuje ozbiljan novac koji joj omogućava slobodu i poziciju da bira "da ništa više ne mora", žena koja se zauzima za svoju porodicu, žena koja se menja, razvija i napreduje, žena koja već godinama uspeva da bude prelepa i koja to zna dostojanstveno nositi, negovati i čuvati, žena koja se ne obazire na to šta će reći brkate, malograđanske, gojazne, frustrirane vršnjakinje sa ustima prepunim lažnog morala, ljubomore i zavisti… Žena koja živi onako kako ona želi, žena koja je izabrala da ne bude ogorčena, da ne bude mučenica, žena koja je odabrala da bude jaka… – poručio je on.

Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

Živela ona! I neka joj sve ide od ruke! Neka nastavi da obasjava svojim blistavim osmehom put svim ostalim ženama na brdovitom Balkanu kao neki svetionik u nevreme… Jer ovo i jesu teška vremena… Pogotovo za žene… Jer…  što je više takvih žena na javnoj sceni… sve će više žena uzimati svoj život u svoje ruke… i živeti ga sa Osmehom… neobazirući se… na Podsmehe… i iskreno se nadam da će jednog dana Sve žene koje lično volim najviše na svetu postati baš takve "Ku*ve"… Ja ću zaista dati sve od sebe da im u tome i pomognem… da im to obezbedim… I biću ponosan na njih zbog te prestižne titule – napisao je Vladimir na društvenim mrežama, a onda je Nataša ceo status objavila na svom Instagramu.

Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz