Pretraži

„LAGALA SAM“: Selena Gomez nikad iskrenije o paklu kroz koji je prošla

Showbiz
0
Photo: Instagram/selenagomez

Selena Gomez je otvoreno govorila o paklu kroz koji je prošla.Glumica i pevačica se trudila da uvek izgleda nasmejano i srećno, pa tako mnogi nisu znali kroz šta prolazi. Poznato je da je imala velikih problema kada su je javno prozivali i osuđivali zbog njenog fizičkog izgleda.

Ona je pričala kako je takvi natpisi ne dotiču, međutim, sada je otkrila da to nije bila istina, pa su je mnoge situacije pogađale.

– Lagala sam. Otišla bih na internet, objavila bih fotografiju i rekla samoj sebi: 'Nije važno. Ne prihvatam to što govorite' – rekla je u dokumentarnoj seriji.

– Objavljivala sam takve stvari i tvrdila da mi to ne smeta jer nisam želela da smeta drugim ljudima koji su proživljavali istu stvar. Mislim da je nepravedno da se moramo sramiti zbog toga kako izgledamo, ko smo, koga volimo. To niko ne zaslužuje.

Podsetimo, Seleni je još 2014. godine dijagnostikovan lupus, a kako mnogi ne znaju sve probleme koja ta bolest nosi, jedva su dočekali da kritikuju pevačici na osnovu njenog fizičkog izgleda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz