Pretraži

Kupaći od 5.000 dinara, a na glavi modni detalj od 500 evra: Anastasija Ražnatović zadala modnu lekciju, pa jednom objavom otkrila u kakvim je odnosima sa porodicom Gudelj

Showbiz
0
Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Anastasija Ražnatović nakon podrške koju je pružila suprugu, fudbaleru Nemanji Gudelju, na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, odlučila je da poseti jednu egzotičnu destinaciju i to sa njegovom sestrom.

Anastasija se, nakon što je veza sa Nemanjom postala ozbiljna, preselila u Španiju, odnosno u Sevilju u kojoj fudbaler živi zbog poslovnog angažmana. Po njenim društvenim mrežama očigledno je da mladoj pevačici prija boravak u ovoj zemlji, a to je i sada pokazala najnovijim fotkama.

Ona je, naime, odlučila da otputuje u popularnom letovalište u Španiji, na Ibicu i to sa Nemanjinom sestrom.

Podsetimo, iako je na početku njihove veze Anastasija bila u sjajnim odnosima sa fudbalerovom majkom i sestrom, odnosi su posle nekog vremena neočekivano zahladneli, te su se one otpratile sa Instagrama i prestale da provode vreme zajedno.

Ova situacija nije sprečila Gudelja i Anastasiju da svoju vezu podignu na viši nivo, zbog čega je par prošle godine izgovorio sudbonosno „da“ u jednom manastiru.

Nakon toga, pevačica je izgladila odnose sa njegovom porodicom, te su mu sada svi zajedno pružili podršku u toku Evropskog prvenstva, a sada su Vanja i Anastasija i otputovale zajedno na Ibicu.

Ćerka folk dive Cece Ražnatović je sa ovog popularnog party ostrva najpre objavila snimak u kupaćem sa jahte, i dok je na sebi ponela jednostavan model čija cena iznosi oko 5000 dinara, ona je na glavi ponela modni detalj u vidu kačketa popularnog brenda „Celine“ koji košta otprilike 550 evra.

Anastasija i Vanja su potom posetila i jedan klub, te su ponele veoma slične modne kombinacije. Gudeljeva supruga je ponela duboke crne čizme preko kolena koje je uparila sa teksas suknjom, crnim bodijem i „Miu miu“ tašnicom, dok je njegova sestra ponela gotovo identičnu kombinaciju samo u šarenijoj varijanti.

Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz