Pretraži

Kupaći kostim vredan 108.000 dinara! Sofija Milošević provokativnim fotkama zapalila Instagram, skupoceni detalji privukli posebnu pažnju (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
4
Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Bivša manekenka i influenserka Sofija Milošević zapalila je Instagram fotografijama u uskim kupaćim kostimima, a cena njenih modnih dodataka sve je ostavila bez teksta.

Sofija je poznata kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu, a nakon dve trudnoće brzo je skinula višak kilograma i povratila devojačku liniju. Ona već godinama nosi titulu jedne od najatraktivnijih žena na našim prostorima, a svaka njena objava na društvenim mrežama iznova oduzima dah.

Ona je sada nizom fotografija sa domora  oduševila mnogobrojne fanove. Naime, ona je pozirala u raznovrsnim haljinama koje su savršeno istakle njenu figuru, ali jedna objava je naročiti privukla pažnju, a to je fotogrija u kupaćem u kom je ona istakla svoj dekolte.

Osim dekoltea veliku pažnju je privukao i sam kupaći, a u pitanju je jednodelni braon model sa zipom, i to model poznate marke „Louis Vuitton“, čije cena na internetu doseže neverovatnih 1000 dolara (108.000 dinara).

Pored prelepog kupaćeg kostima svima su zapale za oko i njene naočare marke  „Cartier“ čija vrednost doseže vrtoglavih 850 evra.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Osim ovom fotografijom ona je sve ostavila bez teksta i fotografijom u plavom bikiniju koji je savršeno istakao njene atribute zahvaljujući kojima je i dobila titulu jedne od najzgodnijih žena na našim prostorima.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Podsetimo se, ona neretko veliku pažnju na sebe privlači skupocenim detaljima, a nedavno je sve ostavila bez teksta kada je na tribinama navijala na Evropskom prvenstvu u fudbalu gde je bodrila svog partnera, poznatog fudbalera Luku Jovića. Naime, ona je tom prilikom ponela nakit čija je vrednost iznosila gotovo 100.000 evra.

Ona je tom prilikom na jednoj ruci ponela čak dve narukvice poznatog brenda nakita „Van Cleef&Arpels“, koji je u poslednje vreme naročito popularan među poznatim damama. Sofija je ove dve narukvice uparila sa skupocenom „Cartier Love“ narukvicom, od zlata sa dijamantima, a dominantan je bio i zlatan sat „panter“ istoimenog brenda.

Komentari (4)

  1. Zašto bi neko imao kupaći od skoro 1000 evra? Ne vidim poentu? Osim ako je poenta u logou, a mislim da je to moglo da se nađe kod Kineza, ako baš neko hoće da se etiketira…

  2. Dama sa velikom kilometražom koja odgovara ovakvim ciframa, zato je udata za prepametnog fudbalera 🤷‍♀️

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz