Pretraži

Žalili se da nemaju para, pa kupili vilu od 14 miliona dolara! Zavirite u dom princa Harija i Megan Markl koji obiluje luksuzom (FOTO)

Showbiz
0
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl šokirali su svet kada su odlučili da istupe sa svojih radnih funkcija kao deo britanske kraljevske porodice i napuste život koji su do tada vodili u Engleskoj.

Iako su par godina živeli u Engleskoj i obavljali sve dužnosti koje je nosila njihova titula, Hari i Megan su 2020. godine odlučili da se odreknu svih funkcija i povlastica i započnu povučen život u Americi.

Ova odluka napravila je razdor u kraljevskoj porodici koji je nastao mnogo ranije, prema tvrdnjama princa Harija. Naime, on je nekoliko puta iznosio optužbe na račun svoje porodice da su diskriminisali Megan zato što je Afro-amerikanka, kao i da nisu osećali da je takvo okruženje bezbedno za odgajanje njihove dece i zasnivanje porodice.

Međutim sa odricanjem njihovih titula došla je i odluka kraljevske porodice da im ukine primanje i u potpunosti ih finansijski odseče. Stalni članovi koji obavljaju svoje funkcije imaju redovna finansijska primanja, kao i lično obezbeđenje, bez čega su Hari i Megan ostali onog momenta kada su saopštili svoju odluku.

Nakon što su se preselili u Ameriku, usledio je legendarni intervju sa Oprom Vinfri u kom se ovaj par požalio na nezavidnu finansijsku situaciju u kojoj su se našli. Ipak, ono što je razbesnelo sve koji su pratili ovaj intervju jeste to što je par davao izjavu iz svog novog luksuznog kalifornijskog doma.

Kuća je 2020. godine koštala par neverovatnih 14,7 miliona dolara, a ima čak 9 spavaćih soba i neverovatnih 16 kupatila, kao i gostinsku kuću sa 2 spavaće sobe. Prema fotografijama koje su tada isplivale u javnost, njihov dom je savršeni spoj rustike, kantri stila i „old money“ estetike.

Vilom dominiraju elementi od punog drveta i kamen, a na raspolaganju imaju i biblioteku, teretanu, saunu, kućni bioskop, sobu za zabavu, kancelariju i vinski podrum, a ono što je zanimljivo jeste da se u sklopu imanja nalazi i kokošinjac, veliki bazen i teniski teren.

„Učinili smo sve što smo mogli da dobijemo ovu kuću,“ rekla je Megan jednom prilikom. „Jer, kada uđeš unutra, osetiš… radost. I izdahneš. I mir. To je isceljujuće. Osećaš se slobodno.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz