Pretraži

„KRIV SAM“: Darko Lazić u svojoj prvoj izjavi nakon saobraćajne nezgode otkrio sve detalje

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

On je bio u svojim kolima na auto-putu i udario u kombi, međutim, u nesreći nema povređenih, a pričinjena je materijalna šteta.



Darko je potom otišao u policijsku stanicu radi davanja izjave, a pri napuštanju iste on je za okupljene medije priznao krivicu i rekao da će platiti novčanu kaznu. 

Podsetimo, Darko će uskoro napraviti veliko slavlje kako bi proslavio venčanje njega i njegove izabranice Katarine, zato je ova vest zabrinula njegove najbliže, ali kako je folker naveo sve pripreme se nastavljaju.

Sve će biti u redu. Kriv sam, jer sam udario čoveka otpozadi. Nisam vozio brzo, platiću novčanu kaznu. Spremamo se sad za svadbu.

Ipak, njegova supruga Katarina se nije pojavila u policijskoj stanici, već je po Darka došao prijatelj. Ono što je zanimljivo jeste to da je Darko nakon teškog udesa 2018. godine ostao bez srpske vozačke dozvole, te sada vozi sa češkom. 

Nikad nisam imao problem zbog češke dozvole… Platiću kaznu sad, jer sam udario čoveka otpozadi, normalno… Kolika će biti kazna, to ćemo tek da vidimo. – rekao je pevač.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz