Pretraži

Kritične delove pokrila mačkama, pa nizom fotografija šokirala javnost: Poznata glumica u 58. godini pozirala u nikad provokativnijem izdanju

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/halleberry

Poznata glumica je u 58. godini rešila da oživi kultnu ulogu, pa pozirala u nikad provokativnijem izdanju koje je šokiralo javnost.

Hale Beri je od samih početaka svoje glumačke karijere važila za jednu od najatraktivnijih glumica koja očarava svojom vitkom linijom, a stvari se nisu promenile ni u njenoj šestoj deceniji.

Iako glumica u avgustu ove godine puni 58 godina, ona svojim mladalačkim izgledom i dalje mami uzdahe mnogobrojnih pratilaca, naročito onih muškog pola, a sada se nizom fotografija proslavila jubilej od izlaska filma koji ju je obeležio.

Naime, pre dvadeset godina izašao je film pod nazivom „Catwoman“ koji je dočekan burnim reakcijama od strane publike, a ona je sada ponovo šokirala javnost. Naime, ona se fotografisala polu gola, dok su joj kritične delove prekrivale samo mačke.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

„Prošlo je 20 godina otkako sam imala čast da oživim ovaj kultni lik“, napisala je u utorak na Instagramu uz simpatični mjauk te dodala.

„Uvek će mi biti pri srcu i zauvek ću biti Patience Phillips, odnosno Catwoman“, dodala je Hale, podsećajući na ulogu „žene mačke“.

Inače, ona je nedavno pričala o kultnom filmu snimljenom po uzoru na strip junaka, pa je tom prilikom rekla:

„Obzirom na to da sam crnkinja, navikla sam da nosim negativnost na leđima, da se borim, da budem riba koja pliva uzvodno. Navikla sam da prkosim stereotipima i tražim izlaz iz ničega. Malo lošeg publiciteta o filmu? Nije mi se svidelo, ali to nije moglo da spreči moj svet ili da me spreči da radim ono što volim, i mrzim što je to, do danas, neuspeh. Ja i dalje imam karijeru dugu 20 godinama taj film je samo deo moje priče“, rekla je glumica.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz