Pretraži

„Je li to stvarno ona?! Šta joj se dogodilo?!“ Pevačica zbog izgleda naišla na oštru reakciju fanova, prozivaju je da koristi ozloglašeni lek

Showbiz
0
Photo: Instagram/xtina

Popularna pevačica naišla na oštru kritiku fanova koji tvrde da je do te mere smršala da ne mogu više da je prepoznaju.

Devedesetih i početkom dvehiljaditih godina pevačica Kristina Agilera bila na vrhuncu karijere i idol mnogih tinejdžerki. Svoju pevačku karijeru je započela nakon što je u Dizniju proglašena za „glas generacije“, a tokom cele karijere su je poredili sa Britni Spirs i nije se znalo koja pevačica je lepša i zgodnija.

Ipak, pre nekoliko godina ona se povukla sa scene kako bi se posvetila majčinstvu, a sa pauzom i porođajem došla je i kilaža koja je veliku zvezdu učinila neprepoznatljivom.

kristina agilera
Foto: HENNY RAY ABRAMS / AFP / Profimedia

Iako je tada isticala kako nikada nije imala veće samopouzdanje nego nakon što se ugojila, izgleda da je došlo do promene u njenom mišljenju, pa u poslednje vreme njeni snimci i fotografije na društvenim mrežama potvrđuju navode da je pevačica smršala čak 20 kilograma.

Nedavno je ona privukla veliku pažnju snimkom u kom je prošetala svoju roze odevnu kombinaciju, ali i izrazito vitku liniju, a sada je novi snimak koji se pojavio na društvenim mrežama izazvao lavinu negativnih komentara.

Naime, jedan obožavalac je postavio Kristin snimak na Tiktok, gde se vidi pevačica u uskoj crnoj kombinaciji, a nakon objavljivanja ovog vide počele su mnogobrojne negativne reakcije.

 

@onlypablo she is the moment! @Barry’s ft. @Christina Aguilera #barrys #xtina #christinaaguilera ♬ Genie In a Bottle – Christina Aguilera

”Je l’ to stvarno ona?”, ”Jedva sam je prepoznala”, ”Što joj se dogodilo?”, ”Jako je mršava”, ”Ček, vežba li ona uopšte?”, „Mislim da ona ne vežba, ona jednostavno ne jede”, samo su neki od komentara ispod videa.

Neki čak ovaj nagli gubitak težine povezuju i sa ozloglašenim lekom Ozempikom koji sve više privlači pažnju poznatih koji odluče da naglo smršaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz