Pretraži

Venčali se Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez?! Mreže bruje o TAJNOJ ceremoniji proslavljenog sportiste, jedan detalj otkrio sve

Showbiz
0
Credit: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Spekulacije o tajnom venčanju fudbalera Kristijana Ronalda i njegove dugogodišnje devojke Georgine Rodrigez sve su glasnije, a sada u prilog ovoj činjenici govore i dva postupka proslavljenog fudbalera.

Kristijano i Georgina stupili su u vezu 2016. godine, a interesovanje javnosti za njihov odnos ne prestaje da jenjava, kako zbog njihove porodične dinamike, tako i zbog činjenice da fudbaler još uvek nije ozvaničio vezu nakon 8 godina i dvoje dece.

Par ima dvoje zajedničke dece, a Georgina odgaja i troje dece koje je fudbaler dobio putem surogat majki. Ova lepotica je do sada delila detalje iz njihovog privatnog života na društvenim mrežama, međutim sada fanovi ovog para imaju priliku da zavire u njihov odnos i putem novog Jutjub kanala koji je Ronaldo napravio.

On je lansirao svoj kanal pre nekoliko dana i za samo pola sata dobio neverovatnih milion pratilaca, što je apsolutni rekord u istoriji ove platforme. Kristijano sada broji preko 40 miliona pratilaca, kao i njegovi klipovi.

Pored toga što pokazuje život sa porodicom, njegovi klipovi su privukli pažnju i zbog njegovog odnosa sa Georginom, te mnogi spekulišu da je ovaj par konačno stao na ludi kamen.

Iako još uvek nisu javno objavili svoje venčanje, Ronaldo je možda nagovestio da su on i njegova izabranica sklopili brak na tajnoj lokaciji. U jednom od njegovih klipova u kom su igrali igru „Gospodin i gospođa“, fudbaler je Georginu predstavio kao svoju „ženu“, a fanovima nije promaklo ni to da oboje nose burme.

Foto: Youtube printscreen/UR Cristiano

Pored toga, u javnost je procurio i navodni sporazum Kristijana i Georgine u slučaju razlaza. Prema njemu će fudbalerova izabranica u slučaju raskida dobiti njihovu kuću u Madridu, koja ima gotovo 1.000 kvadarata, kao i mesečno izdržavanje u visini od 100.000 evra.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz