Pretraži

KRIS NE DA DA JE ZOVU BAKO, MORAJU DA SE SLIKAJU: Ovo su pravila koja deca Kim Kardašijan moraju da poštuju (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Mnogi smatraju da biti dete Kim Kardašijan znači slikanje selfija po ceo dan i trošenje para na uživanje. Međutim, čini se da to nije baš tako, a ovo su stroga pravila koja deca Kim Kardašijan i Kanjea Vesta moraju da poštuju:

——————– Sponsored ——————–

Poznato je da su, tokom odrastanja, sestre Kardašijan i Džener retko kad imale priliku da same izaberu šta će obući budući da je njihova majka Kris Džener sve planirala umesto njih. Kim je rešila da to promeni kad svoje dece što znači da sami biraju šta će oblačiti osim kada su važni događaji u pitanju.Iako mnogi misle da deca Kim Kardašijan ne moraju da imaju dan radnog staža varaju se, budući da je Kim više puta izjavila kako se nada da će njena deca imati pravi posao. Kada su je u jednom intervjuu pitali da li će Nort imati posao kada odraste odgovorila je:

  • Da li se šalite sa mnom? Naravno da hoće. Moraće da radi da bi dobila ono što želi.

Kim takođe ima stroga pravila spavanja za svoju decu što znači da svako od njih spava isključivo u svom krevetu i u isto vreme svakoga dana.

Biti deo Kardašijan porodice znači stalna fotografisanja i poziranja, a poznato je da deca to ne trpe tako lako. Što se tiče poziranja sa fotografije Kim je veoma važno da njena deca pristaju na to, zato im pred duža snimanja daje slatkiša koliko žele kako bi bila mirna.

Poznato je da je Kim stalno na telefonu i konstantno fotografiše selfije, ali ovo njenoj deci nije dozvoljeno. Ona nemaju pristup pametnim gedžetima, a Kim ih fotografiše samo "kada smatra da je vreme i mesto za to". Takođe, Kim izbegava da koristi telefon dok se igra sa decom, pred spavanje i tokom obroka kako se ona ne bi ugledala na nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

North wants you to see she lost her other front tooth!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 28, 2019 at 7:56am PDT

Kardašijan-Džener porodica broji mnoštvo dece što znači da postoji mogućnost da su im rođendani blizu, a to u ovoj porodici znači zajednično slavlje bez prigovora. Tako Nort Vest i Penelopi Disik, ćerka Kortni Kardašijan, već godinama imaju jednu proslavu rođendana.

Što se tiče ishrane Kim se trudi da deca jedu isključvo organsku hranu, ali im ne zabranjuje grickalice već se opredeljuje za zdravije varijante.

Svako dete Kim Kardašijan i Kanjea Vesta ima svoju dadilju koja je konstantno uz dete, ali one ne smeju da se pojavljuju u rijalitiju ove porodice. Kim je donela ovo pravilo kako je javnost ne bi osuđivala jer su deca pod stalnim nadzorom dadilje.

Kako bi zaštitila privatnost dece, svako ko radi sa njima mora da potpiše ekskluzivan ugovor u kome se navodi da ne smeju da pričaju o bilo čemu što se dešava u ovoj porodici. Ovo je jasna mera nakon što je nekadašnja dadilja sestara KardašijaN 2012. godine objavila knjigu u kojoj je otkrila sve što je saznala u njihoj kući dok je radila tamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😬

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 20, 2019 at 4:02pm PDT

Sledeće biznarno pravilo je smislila Kris Džener koja je rešila da joj se ne dopada reč baka. Iz tog razloga deca ne smeju tako da je oslovljavaju već je našla reč koja joj se dopada i naučila decu da je zovu "Lovi" (od reči "love" što znači ljubav).

U porodici Kardašijan-Vest poslednju reč ima Kanje. Poznato je da on kontroliše ponašanje i oblačenje Kim u javnosti, pa se tako pita i sve u vezi dece i ne može mu se reći ne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇯🇵

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 8, 2019 at 9:50am PDT

Kim je, poput Kortni Kardašijan, zabranila svima da pred njenom decom koriste reč "debeo". Više puta je istakla kako želi da njena deca imaju samopouzdanje i budu zadovoljna svojim izgledom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saint asked me to take a pic of him and his brother this morning

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 14, 2019 at 9:13am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz