Pretraži

,,KREĆEMO AGRESIVNO“: Novi advokat Britni Spirs obećava da će oduzeti starateljstvo njenom ocu

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Novi advokat Britni Spirs obećao je da će se žestoko boriti za oduzimanje starateljstva pevačicinom ocu Džejmiju Spirsu.

  • Kao što sam rekao na sudu prošle nedelje i van njega, moja firma i ja krećemo agresivno i ekspeditivno da podnesemo peticiju za uklanjenje Džejmija kao staratelja ukoliko on prvi ne podnese ostavku – rekao je Metju novinarima ispred zgrade suda u Los Anđelesu.

  • Još jednom želim da zahvalim Britni Spirs na hrabrosti i snazi. Želim da zahvalim sudiji Brendi Peni na njenoj ljubaznosti i dobrodošlici mojoj firmi i meni u ovom slučaju – dodao je.

Advokat, koji je angažovan prošle nedelje, istakao da takođe želi da se zahvali fanovima i pristalicama Britni Spirs. 

Mala grupa pevačicinih obožavalaca, odevena u ružičasto, navijala je kada im se Metju zahvalio. Organizovali su skup za Britni i držali transparente ispred zgrade suda kako bi se čuli njihovi glasovi.



Novinari su upitali Metjua da li je blizu uklanjanja Džejmija kao staratelja, na šta je on odgovorio da "veoma vredno rade na dokumentima".

Podsetimo, Britni Spirs je sudu jasno stavila do znanja da želi da se njenom ocu oduzme starateljstvo nad njom, koje je određeno 2008. godine.

  • Ovde sam da bih se oslobila oca i optužila ga za zloupotrebu starateljstva. Ovo konzervatorsko delo je omogućilo mom ocu da mi uništi život – rekla je ona na sudu 14. jula.

Tokom prošlonedeljnog saslušanja, advokatica Džejmija Spirsa,Vivian, je rekla da Džejmi neće podneti ostavku i rekla da je Britni u svom svedočenju iznela neke "pogrešne izjave" koje treba istražiti. Prošlog meseca, Džejmi je podneo peticiju na sudu tražeći od sudije da istraži tvrdnje koje je podnela u vezi sa navodnim maltretiranjem, rekavši da je "zabrinut" za pevačicu.

Saslušanje 19. jula odnosilo se na peticiju Britninog privremenog konzervatora Džodi Montgomeri. U sudskim dokumentima do kojih je došao Enews, Džodi je rekla da je primala pretnje smrću i zatražila da joj Džejmi plati 24-časovno obezbeđenje. Džejmi se prvobitno protivio zahtevu, ali je njegov advokat tokom njihovog saslušanja 14. jula sugerisao da bi bili spremni da povuku svoj prigovor. Diskusija o naknadama za bezbednost odložena je za 19. jul, kako bi Metju mogao o tome razgovarati sa Britni. Sledeća će se nastaviti u ponedeljak, 26. jula, jer danas nisu donete odluke.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz